Parkdale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,237 TOPLAM İNDİRME
0.72 MB DOSYA BOYUTU

Parkdale bilgisayarınız üzerinde bulunan sabit disk, CD/DVD sürücü ve ağ bağlantı okuma/yazma hızını test edebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.

Parkdale, bilgisayarınız üzerinde bulunan sabit disk, CD/DVD sürücü veya ağ bağlantısına ait okuma ve yazma hızlarını kolayca test etmenize olanak tanıyan başarılı, ücretsiz ve küçük boyutlu bir programdır.

Kuruluma ihtiyaç duymayan Parkdale'i indirdikten sonra, zip dosyasının içerisinden çıkartarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Kuruluma ihtiyaç duymaması nedeniyle Parkdale'i bir flash bellek yardımıyla sürekli olarak yanınızda taşıyabilirsiniz.

Parkdale ile okuma ve yazma hızını test etmek istediğiniz sürücüyü seçtikten sonra "start" butonu ile işleme başlayabilirsiniz. Sonrasında program sizin için gerekli testleri yapacak ve testler bittikten sonra seçtiğiniz sürücüye ait ortalama olarak saniyelik veri okuma ve yazma hızlarını size sunacaktır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • Hanso CD Extractor

    Hanso CD Extractor, müzik CD'lerini farklı ses formatlarında bilgisayarınıza kaydetmenize olanak sağlayan gelişmiş bir ses CD'si ripleme programıdır.
  • Leapic Audio CD Burner Free

    Leapic Audio CD Burner Free, bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarını kullanarak kendi ses CD'lerini hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir programdır.