Parking Mania 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME

Parking Mania 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur

Parking Mania 2 eğer araç kullanma yeteneklerinizi teste sokarak eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil park etme oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Parking Mania 2'de bizi birçok farklı senaryo bekliyor. Bu senaryolarda kimi zaman bir taksi şöförünün yerine geçiyoruz ve taksimizle şehir trafiği içinde yol alarak belirlenen süre içerisinde yolcu taşımaya çalışıyoruz. Yolcuları taksimize aldıktan sonra dikkatli bir şekilde yol amamız, trafik kurallarına dikkat edip kaza yapmamamız gerekiyor. Yolcuların ineceği yere geldiğimizde ise aracımızı düzgün bir şekilde yanaştırıp park ederek para kazanıyoruz.

Parking Mania 2'de nakliye görevleri de bizi bekliyor. Bu görevlerde kamyonet gibi araçları kullanabiliyoruz ve taşıdığımız yükü boşaltacağımız alana düzgün bir şekilde girmeye çalışıyoruz. Klasik araba park etme görevleri de Parking Mania 2 içinde yer alıyor.

Parking Mania 2 içinde farklı araba ve kamyonet modelleri yer almakta. Oyunun ortalama bir grafik kalitesine sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Parking Mania 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
204 MB DOSYA BOYUTU

Parking Mania 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur

Parking Mania 2 araç kullanma yeteneklerinizi konuşturmanıza izin veren bir mobil park etme oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Parking Mania 2'de oyunculara farklı araçları kullanabilme ve farklı mücadelelere katılabilme imkanı veriliyor. Parking Mania 2'de arabaların yanısra kamyonet gibi araçları kullanabilmekteyiz.

Parking Mania 2'de taksi görevlerine çıkıp yolcu taşıyabiliyorsunuz. Belirlenen süre içinde trafik içinde hızlı ve dikkatli bir şekilde yol almaya çalıştığımız bu görevlerde yolcuyu inmek istediğinoktaya doğru bir şekilde park ederek bırakıyoruz. Yük taşıma görevlerinde ise kamyonetlerimizle taşıdığımız yüklere zarar vermeden belirlenen süre içinde yükümüzü varış noktasına bırakıyoruz. Klasik araba park etme görevleri de Parking Mania 2 içinde yer almakta.

Ortalama grafik kalitesine sahip olan Parking Mania 2 her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Parking Mania

    Parking Mania, araba park etme temasının işlendiği bir mobil oyun.
  • Drift Mania Championship 2 Lite

    Drift Mania Championship 2, mobil platformdaki en iyi drift yarışı oyunlarından biridir.
  • Roundabout 2: A Real City Driving Parking Sim

    Kemerinizi bağlayın, motorunuzu çalıştırın ve gerçek bir sürüşe hazır olun.
  • Valley Parking 3D

    Valley Parking 3D, araçları park etmenizi amaçlayan ve oldukça zorlu parkurlara sahip olan bir yarış oyunudur.
  • Extreme Hill Climb Parking Sim

    Extreme Hill Climb Parking Sim, birbirinden güçlü arabalarıyla birlikte zorlu yolları aşmanızı amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Caucasus Parking APK

    Caucasus Parking APK, Rusya’nın Kafkasya Bölgesi’nde araba parkı yapılan bir oyundur. Zorlu araç park etme oyunu arayanlar için tavsiye edilir.
  • Desktop Parking

    Desktop Parking, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz oyuncak araba yarışı oyunu.
  • Dr. Parking 4

    Dr. Parking 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur