Parsec

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
352 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Oyun bilgisayarınıza erişmenizi sağlayan bir yazılım

Parsec, bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz oyun oynamanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Her yerden oyun bilgisayarınıza bağlanıp oyunlarınızı yüksek kalitede oynamanıza olanak sağlayan Parsec ile oyun deneyiminizi üst seviyede tutabiliyorsunuz.

Oyun bilgisayarınıza erişip oyunlar oynamaya devam edebilmenize olanak sağlayan Parsec, arkadaşlarınızla çevrimiçi çok oyunculu oyunlar oynamaya devam etmenizi sağlıyor. Nerede olursanız olun bilgisayarınıza uzaktan bağlanabileceğiniz program ile en sevdiğiniz oyunları 60 FPS ile oynayabiliyorsunuz. Sunduğu yüksek performans ile de etkili bir oyun deneyimi sunan Parsec, mutlaka herkesin denemesi gereken bir yazılım diyebilirim.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Parsec, oyunlarınızı oynamaya devam etmeniz için hizmet sunuyor. Eğer oyun oynamayı seviyorsanız Parsec sizi bekliyor. Parsec'i ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Murat İşçi

Parsec

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarlarınıza uzaktan bağlanma imkanı sunan bir yazılım

Parsec, oyunlarınızı uzaktan oynamanıza olanak sağlayan bir yardımcı yazılımdır. Her yerden bilgisayarınıza bağlanmanıza olanak sağlayan Parsec ile yüksek kalitede oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Nerede olursanız olun oyun bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp oyunlarınızı oynamaya devam etmenize olanak sağlayan Parsec mutlaka denemeniz gereken bir yazılımdır. Üst seviyede bir deneyim yaşamanıza olanak sağlayan Parsec, aynı zamanda arkadaşlarınızla çevrimiçi çok oyunculu oyunlar oynamaya devam etmenizi sağlıyor.

Nerede olursanız olun bilgisayarınıza uzaktan bağlanabileceğiniz program ile en sevdiğiniz oyunları 60 FPS ile oynayabiliyorsunuz. Sunduğu yüksek performans ile de etkili bir oyun deneyimi sunan Parsec, mutlaka herkesin denemesi gereken bir yazılım diyebilirim. Oyun oynamayı seviyorsanız Parsec sizi bekliyor. Parsec'i ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Cause 3: Multiplayer Mod

    Just Cause 3 için online oyun modu
  • Half-Life Bot

    Bu Half life bot paketi ile bot atarak Half Life oyununu multiplayer oynayabilirsiniz.
  • GTA IV: Multiplayer

    GTA IV'ü online olarak oynayabileceğiniz, arkadaşlarınız ile savaşlar düzenleyebileceğiniz bir eklenti.
  • GTA: Vice City Multiplayer

    GTA Vice City oyununu online olarak oynayabileceğiniz güzel bir eklenti.
  • Ghost Mouse

    WOW, Knight Online, Ultima Online gibi oyunlardaki sabit fare hareketlerini tekrara bağlayan program.
  • GTA 5 Snow Mod

    Snow Mod sayesinde GTA Online'ı Kış Mevsiminde oynayabilir, kayan yollarda keyifle drift yapabilirsiniz.
  • GTA San Andreas SA-MP

    GTA San Andreas SAMP, Grand Theft Auto San Andreas oyunu online oynamak için multiplayer mod eklentisidir.
  • Xfire

    Multiplayer oyun severlerin en çok ihtiyaç duydukları iletişim araçlarını içinde bulunduran ve online oyun oynamak isteyenlere yüzlerce oyun sunucusu sunan Xfire gerçek dünya ile bağlantı kurmanızı sağlıyor.