Password Padlock

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
208 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

Password Padlock, ücretsiz ve kullanımı basit parola yönetim uygulamasıdır.

E-posta, sosyal ağ, banka, alışveriş gibi sıklıkla kullandığınız hesaplarınız için giriş bilgilerini kaydedebileceğiniz güvenli bir uygulama arıyorsanız Password Padlock tam size göre. Master şifrenizi ayarlayarak farklı hesaplarınız için belirlediğiniz şifrelere ulaşabilir ve şifrelerinizi kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Şifrelerinizi OneDrive hesabınıza yedekleme imkanı da tanıyan uygulama herkesin kullanabileceği basitlikte hazırlanmış bir arayüz ile geliyor. Banka, kredi kartı, sosyal, yazılım, alışveriş gibi sıklıkla kullanılan kategoriler hazır halde geliyor. Eklediğiniz tüm parolalar da “Password” sekmesi altında sıralanıyor.

Hesaplarınız için güçlü şifre oluşturuyor, sonra da unutuyorsanız tek bir şifre ile tüm hesaplarınızın şifrelerine ulaşabileceğiniz Password Padlock işinizi fazlasıyla görecektir.

Password Padlock Özellikleri:

  • Şifreleri yüksek güvenlik standartlarında depolama
  • Şifreleri OneDrive’a yedekleme
  • Güçlü şifre oluşturma
  • Kategori oluşturma
  • Ada göre şifre arama
Erkan Calp

Password Padlock

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Password Padlock, parolalarınızı saklamanın yanı sıra güçlü şifre oluşturma, buluta yedekleme seçenekleri de sunan bir parola yöneticisidir.

Password Padlock, oturum açma bilgilerinizi güvenli bir ortamda saklayan ücretsiz bir parola yöneticisidir. Çevrimiçi hesaplarınız için belirlediğiniz güçlü ancak hatırlaması zor şifrelerinizi uygulamaya aktarabilir, birçok şifre yerine tek bir şifre ile parola unutma sorununu çözebilirsiniz.

Basit ve hızlı arayüz ile gelen uygulama, parolalarınızı AES-256 şifreleme metodu ile saklamaktadır. Uygulamaya kaydettiğiniz şifreleri dilerseniz OneDrive hesabınıza yedekleyebilirsiniz. Şifrelerinizi ön tanımlı kategorileri kullanarak rahatlıkla uygulamaya aktarabilirsiniz. Aradığınız kategori listede yoksa kendiniz de ekleme şansına sahipsiniz. Kaydettiğiniz tüm parolalara ister arama işlevini kullanarak, isterseniz de asistan Cortana’dan yardım alarak hızlıca erişebilirsiniz.

Güçlü parola oluşturma seçeneği sayesinde hesaplarınızı daha güvenli hale getirmenize de yardımcı olan uygulama, sürekli güncellenerek yeni özellikler kazanmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wondershare PDF Password Remover

    Wondershare PDF Password Remover, PDF şifrelerini kaldırmanıza yardımcı olan bir programdır
  • The Padlock

    The Padlock, dosyalarınızı ve klasörlerinizi sadece birkaç tıklamada kilitleyebileceğiniz ücretsiz bir güvenlik yazılımıdır.
  • HTML Password Pro 3.5

    HTML Password pro`nun son sürümü
  • CoffeeCup Password Wizard

    CoffeeCup Password Wizard ile artık amatör veya profesyonel her türlü web sitenize sadece istediğiniz ve belirlediğiniz kullanıcıların girmesini çok kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.
  • Password Bank

    Password Bank ile şifrelerinizi saklayabilirsiniz
  • Yahoo Password Decryptor

    Yahoo Password Decryptor, web tarayıcılarınıza kaydettiğiniz Yahoo! oturum açma şifrelerinizi kurtarmanızı sağlayan bir programdır.
  • iTunes Password Decryptor

    iTunes Password Decryptor ile web tarayıcılarınızda tutulan Apple iTunes hesap şifrenizi kurtarabilirsiniz.
  • Tenorshare PDF Password Remover

    Tenorshare PDF Password Remover ile PDF dosyalarınızın şifrelerini kaldırabilirsiniz.