Pazera Free MKV to MP4 Converter

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
809 TOPLAM İNDİRME

Pazera Free MKV to MP4 Converter ile MKV dosyalarınızı MP4'e çevirebilirsiniz

NOT: Pazera Free MKV to MP4 Converter'ın indirme bağlantısı zararlı yazılım uyarısı verdiği için kaldırılmıştır. Aynı kategori altındaki alternatif yazılımlara bu bağlantıyı kullanarak göz atabilirsiniz:

https://www.tamindir.com/windows/ses-ve-video/format-donusturuculer/

Pazera Free MKV to MP4 Converter kullanıcılara MKV dönüştürme konusunda yardımcı olan ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir video dönüştürme programıdır.

Yüksek çözünürlüğe sahip vdeoların oynatılmasını sağlayan kodlama metodu Matroska ya da diğer adıyla MKV maalesef ki her cihazda desteklenmemektedir. Özellikle dahili medya oynatıcıya sahip televizyonlarda, dvd oynatıcılarda veya mobil cihazlarda bu format ile alakalı uyumsuzluklar yaşanabiliyor. Pazera Free MKV to MP4 Converter bize bu gibi durumlarda MKV dosyalarını en yaygın olarak kullanılan MP4 formatına dönüştürme imkanı sunuyor. MP4 formatı Android veya iOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda, medya oynatıcılarda ve HTML5 kaynaklı internet sitelerinde kullanılan video formatıdır.

Pazera Free MKV to MP4 Converter bize toplu video dönüştürme imkanı vererek verimliliğimizi arttırmamızı ve zamandan kazanmamızı sağlıyor. Programa sürükle-bırak yöntemiyle tek tek video ekleyebileceğimiz gibi klasörleri taşıyarak içereisindeki bütün videoları zahmetsizce dönüştürebiliriz. Pazera Free MKV to MP4 Converter bize dönüştüreceğimiz videolar için görüntü kalite ayarları ve ses kalite ayarları da sunuyor.

Pazera Free MKV to MP4 Converter çok çekirdekli işlemcileri desteklemektedir, bu sayede dönüştürme işlemleri hızlıca sonlanmaktadır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pazera Free AVI to MP4 Converter

    Pazera Free AVI to MP4 Converter ile AVI dosyalarınızı MP4 formatına dönüştüreilirsiniz
  • Pazera Free MP4 to AVI Converter

    Pazera Free MP4 to AVI Converter, MP4, M4V, MP4V formatındaki iPod/PSP dosyalarınızı AVI veya MPEG formatına çevirebileceğiniz ücretsiz ve basit bir dönüştürücüdür.
  • Free MKV To MP4 Converter

    MKV formatındaki videolarınızı hızlıca MP4 formatına kalite kaybı olmadan dönüştürmek isterseniz bu programı kullanmayı unutmayın.
  • Pazera Free PSP Video Converter

    Pazera Free PSP Video Converter AVI, DivX, XviD, MPEG, MPG gibi en popüler video formatlarını Sony PSP ile uyumlu MP4 (H.264, PSP-MP4) formatına dönüştüren ücretsiz bir dönüştürücüdür.
  • Pazera Free MOV to AVI Converter

    Pazera Free MOV to AVI Converter ile Quicktime videolarını farklı formatlara çevirebilirsiniz
  • Pazera MP4 Converter

    Pazera MP4 Converter ile çoğu videoyu MP4 formatına dönüştürebilirsiniz
  • ChrisPC Free Video Converter

    ChrisPC Free Video Converter ile videolarınızı kolay ve hızlı bir şekilde AVI, MP4, FLV ve MKV gibi popüler video formatlarına dönüştürebilirsiniz.
  • Free MKV To AVI Converter

    Free MKV To AVI Converter ile MKV ve AVI dosyalarını birbirlerine çevirebilirsiniz