PC Booster Plus

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,793 TOPLAM İNDİRME
1.24 MB DOSYA BOYUTU

PC Booster Plus ile sisteminize ince ayarlar yapabiliyor ve bilgisayarınızın hızlanmasını sağlayabiliyorsunuz.

PC Booster Plus, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir sistem hızlandırma aracıdır. Oldukça basit bir kullanıma sahip olan uygulama ile eskiyen bilgisayarlarınızı eski hızlarına kavuşturabiliyorsunuz.

Basit bir kullanımı bulunan PC Booster Plus, sisteminize müdahale edip ince ayar yapmanıza imkan sağlıyor. Tamamen ücretsiz olan uygulama aynı zamanda basit kullanımıyla gencinden yaşlısına kadar her yaşdan bireye hitap ediyor. Bilgisayarınızın performansında belirgin artış yaşanmasını sağlayan PC Booster Plus, spam korumasına da sahiptir. Spam korumasıyla kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan PC Booster Plus, arkaplanda çalışam uygulamaları tespit ediyor ve otomayik olarak kapatıyor. Güçlü bir işletim motoruna da sahip olan PC Booster Plus ilgi çekiyor. Uygulamayı çalıştırmak için kısayola tıklıyorsunuz ve arkanıza yaslanarak bekliyorsunuz. Program komut satırında çalışarak sizin için tüm ayarları yapıyor. Benzerlerine göre daha etkin bir performans artışı sağlayan PC Booster Plus'ı rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

PC Booster Plus uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chris-PC Game Booster

    Chris-PC Game Booster, sisteminizi optimize ederek oynadığınız oyunları daha yüksek performansla oynamanıza olanak sağlayan bir oyun hızlandırma programıdır.
  • PC Win Booster

    PC Win Booster ile Windows işletim sisteminizi çok daha hızlı, temiz ve istikrarlı bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Cloud System Booster

    Cloud System Booster bulut teknolojisine dayanan ücretsiz bir sistem bakım ve optimizasyon aracıdır.
  • IObit Driver Booster

    IObit Driver Booster 8, internetsiz driver yükleme, güncelleme ve sürücü bulma programıdır. IObit Driver Booster, Windows sorun giderici olarak da görev yapar.
  • Game Booster

    Game Booster (IObit) bilgisayarınızda oyunların daha yüksek performansla çalışmasını sağlayan bir yazılımdır.
  • Anvi Startup Booster

    Anvi Startup Booster bilgisayarınızın açılış hızını arttırmanıza yardımcı olacak yararlı bir uygulamadır.
  • EZ Game Booster

    EZ Game Booster, bilgisayarınızın performansını arttırarak, oyunları daha iyi oynamanıza yarayan bir bilgisayar hızlandırma programıdır.
  • Razer Game Booster

    Razer Game Booster tek tıklamayla sisteminizi en yüksek oyun performansı için optimize ederek sizlere daha hızlı ve akıcı bir oyun deneyimi sunar.