PCBoost

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
74,116 TOPLAM İNDİRME
4.85 MB DOSYA BOYUTU

PCBoost, bilgisayarınıza zarar vermeden en çok kullandığınız programlar için daha fazla bellek kullanılmasını sağlar.

PCBoost programları ve oyunları daha yüksek performansta çalıştırmanızı sağlayan hızlandırıcı bir programdır. Bilgisayarınızı yenilemeden program ve oyunları daha hızlı kullanmak isterseniz PCBoost'dan yardım alabilirsiniz.

Pek çok yazılım en alt seviyede CPU (bellek) kullanma mantığıyla tasarlanmıştır. PcBoost programların gerçek performansını göstermesini sağlamak için CPU kullanım sınırlarını artırır. Bu sayede programlarınız daha hızlı çalışmaya başlar.

PCBoost bilgisayarınızdaki programların en yüksek performansta çalışmaları için dengeli bir CPU dağılımı sağlar. Bilgisayarınıza herhangi bir zarar vermeden oyun ve programlarınızı hızlandıran PCBoost bilgisayarınızın gerçek performansını görmenizi sağlayacak.

Bu işlemi yaparken sisteminizi zorlayacak herhangi bir işlem yapmayan program, temel olarak en çok kullanılan programlara daha fazla bellek ayırma mantığıyla çalışıyor. Bu sayede kullanıcı en çok kullandığı programlardan daha yüksek performans sağlıyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.
  • SlimCleaner

    SlimCleaner, sistem üzerinde yaptığı analiz ve bakım sonucunda, bilgisayarı en kararlı ve temiz çalışma ortamına kavuşturan bir sistem aracıdır.