PDFdu Free Image to PDF

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
377 TOPLAM İNDİRME
1.92 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki resim ve fotoğrafları PDF olarak kaydetmek, şifre koymak ve watermark eklemek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

PDF dosyalarının özellikle belge hazırlamakta ne kadar sık kullanıldığını hepimiz biliyoruz. Bu nedenle resim dosyalarını da bazen PDF formatına dönüştürmek mecburi hale geliyor ve dolayısıyla ücretsiz bir araçla bu işlemi gerçekleştirmek önem kazanıyor. Eğer elinizde çok sayıda resim veya fotoğraf varsa ve bunları PDF yapmak istiyorsanız PDFdu Free Image to PDF programını denemeniz gerekiyor.

Program toplu işlem yapmanıza olanak verdiği gibi aynı zamanda resimler üzerine watermark atmanıza da izin veriyor. Dolayısıyla belgelerinizin size ait olduğunu kanıtlama şansınız oluyor. Dilerseniz PDF dosyalarınıza şifre de koyabiliyor ve izin vermediğiniz kullanıcılar tarafından açılmasını engellebiliyorsunuz.

Desteklenen resim formatları arasında GIF, BMP, DIB, JPEG, JPG, JPE, JFIF, PNG, TIFF ve TIF formatları yer almaktadır. Resim ve fotoğrafları kolay kullanımlı ve ücretsiz bu program vasıtasıyla PDF'e kolayca çevirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Image to PDF Converter

    Free Image to PDF Converter, resim dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Convert Document to Image

    Convert Document to Image, DOC ve PDF formatlı belgelerinizi popüler resim formatlarına dönüştürmenizi sağlayan güvenilir ve kullanıcı dostu bir programdır.
  • Image to PDF Converter Free

    Resim dosya formatlarını kolayca PDF belge formatına dönüştürmek için bu kolay kullanılır yazılımı deneyin.
  • Weeny Free Image to PDF Converter

    JPG, TIF, BMP, PNG, PCX, GIF formatlı resim dosyalarınızı tek bir PDF dosyası haline getirebilmenizi sağlayan dönüştürme programıdır.
  • Mgosoft PDF To IMAGE Converter

    Mgosoft PDF To IMAGE Converter ile PDF dosyalarınızı resim olarak kaydedebilirsiniz
  • Image To PDF

    Windows için Image To PDF uygulaması, herhangi bir resmi hızlı ve kolayca PDF formatına dönüştüren bir programdır.
  • Convert PDF to Image

    Convert PDF to Image programı, PDF belgelerinizi internet bağlantısına gerek kalmadan resim formatına dönüştürmenizi sağlar.
  • Free PDF to Text Converter

    PDF dosyalarınızı kolayca TXT dosyalarına dönüştürebilmek için bu dönüştürücü programı kullanabilirsiniz.