Pencil2D

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
16,705 TOPLAM İNDİRME
5.9 MB DOSYA BOYUTU

Pencil2D, vektör ve bitmap grafikleri kullanarak animasyon çizimleri yapmanızı sağlayan ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir program.

Pencil2D, animasyon çizimleri yapmak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla geliştirilen bir animasyon çizim programı. Pencil Animation programının devamı olarak ilerleyen programın Windows, Mac ve Linux versiyonları bulunuyor.

El ile animasyon yani karikatürler çizme olanağı sunan programı kendim test ederken aldığım ekran görüntüsünü kontrol ederseniz paint ile karışmayın. Benim resim konusunda pek yeteneğim olmadığı için Tamindir yazmakla yetindim.

Karikatür çizimleri gerçekleştirirken hem bitmap hem de vektör grafikleri kullanabilme imkanı sunan Pencil2D'yi ücretsiz olarak indirerek kullanabiliyorsunuz.

Eğer bir çizim programına ihtiyacını varsa, açık kaynak kodlu olarak geliştirilmeye devam eden ve tamamen ücretsiz olarak sunulan Pencil2D'yi denemenizi öneririm.

Barış YANIK

Pencil2D

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,094 TOPLAM İNDİRME
11.9 MB DOSYA BOYUTU

Pencil2D, Mac kullanıcılarının karikatür çizimleri yaparak kendi animasyonlarını oluşturma imkanı sunan ücretsiz ve yararlı bir program.

Pencil2D, Windows, Mac ve Linux kullanıcılarının animasyon ve çizim yapabilmesini sağlayan başarılı ve tamamen ücretsiz bir program. Doğru ellere geçtiğinde oldukça kullanışlı bir program olan Pencil2D, Pencil Animation programının devamı olarak geeliştiriliyor.

Açık kaynak kodlu ve ücretsiz olarak sunulan programın istediğiniz sürümünü indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Karikatür çizimleri için gerekli olan vektör ve bitmap grafiklerini kullanarak çizim yapma olanağı sunan program sayesinde çizim işlerinii profesyonel olarak yapabiliyorsunuz.

Henüz beta yani test aşamasında olan program düzenli olarak geliştirilip güncellenmeye devam ediliyor. 0.5.4 beta sürümünü mac'lerinize indirerek programı kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blender

    3 boyutlu modelleme ve animasyon oluşturma programı olan Blender ile yapabileceklerinizin sınırı yok.
  • Flash Banner Maker

    Flash Banner Maker, ücretsiz ve kullanımı kolay bir flash banner hazırlama programıdır.
  • Flash Admin 1.0

    güzel bir animasyon programı
  • Adobe Flash Professional CC

    Adobe Flash Professional CC, profesyonel bir şekilde kendi animasyonlarınızı hazırlayabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz güçlü bir animasyon programıdır.
  • Flash Effect Maker Pro

    Webmasterlar için flash animasyon ve efekt hazırlayabilecekleri çok geniş özelliklere sahip bir program.
  • 3D Button Creator Gold

    Web sitesi olanlar için...
  • 5 Clicks

    Bilgisayarınızda istediğiniz bir yerin resmini çekin
  • Advanced Effect Maker

    Flash Effect'ler Yapmanıza Yarayan Bir Program...