Perde Stok Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
740 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Perde Stok Programı, perde stoklarınızı düzenli bir şekilde saklamanıza yardımcı olan bir stok takip programıdır

Perde Stok Programı eğer perde ticaretiyle uğraşan bir işletme sahibiyseniz oldukça işinize yarayacak bir stok takip programı.

Herhangi bir işletmede en sık sorun yaşanan konulardan biri stok takibidir. Eğer farklı ürünleri müşterilerinizin beğenisine sunuyorsanız hangi üründen ne kadarının elinizde olduğu, hangi ürünlere sahip olduğunuz, bu ürünleri ihtiyaç halinde nereden temin edebileceğiniz gibi bilgiler hayati önem taşıyabiliyor. Düzenli bir stok takibi yapılmadığında da işler çığrından çıkabiliyor ve bu durum müşterilerinize yansıyabiliyor. İşte bu tip durumlarda işletmenizin saygınlığını kaybetmesini önlemek için Perde Stok Programı gibi bir stok takip çözümünden faydalanabilirsiniz.

Perde Stok Programı temel olarak işletmenizin stoklarında bulunan perde modellerini sisteminizde kayıt altına almanıza imkan veriyor. Her model için yeni bir stok kaydı açılabiliyor ve bu kayıtlar içerisinde üründen elinizde kaç adet olduğu, ürünün maliyeti, nereden temin edilebileceği gibi bilgileri görüntüleyebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Her modele ürün resmini ekleyebiliyorsunuz ve bu sayede modelleri kolayca seçebiliyorsunuz.

Yedekleme desteğine sahip olan Perde Stok Programı'nı farklı kullanıcılar kullanabiliyor ve bu sayede farklı fiyatlandırmalar görüntülenebiliyor.

Yazılıma giriş yapmak için bu kullanıcı adlarını ve şifreleri kullanabilirsiniz:

Patron Girişi:

Kullanıcı Adı: admin

Şifre:  +

Personel Girişi:

Kullanıcı Adı: sahanlar

Şifre: +

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 2008 Oto Servis Programı

    Stok girişi, satış ve servis işlemlerinizi yapabileceğiniz oto servis programı...
  • Falcovis

    Falcovis 5 - Perakende Satış / Stok Otomasyon Programı
  • Hursoft Ön Muhasebe Programı

    Hursoft Ön muhasebe programı küçük ve orta ölçekli market, mağaza, depo, perakende satış yapan tüm işyerlerinde satış, stok takip, çek senet takip, müşteri takip, firma takip, vb. gibi ihtiyaçları kolay ve rahatça karşılayabilecek bi
  • Oto Teknik Servis ve Müşteri Takibi Programı

    Otomobil teknik servisleri için geliştirilmiş olan Oto Teknik Servis Programı ile servisinize gelen araçların kayıtlarını tutabilir, araçlara kullanılan malzeme ile yapılan teknik işlemleri kayıt altına alabilir, stok takibi yapabilir ve mu
  • Müşteri Stok Takip Plus

    Müşteri ve stok yönetimi için artık Plus var!
  • E.B.S. Stok Barkodlu

    Firmaların barkodlu veya barkodsuz stok giriş çıkışlarının takipnin yapılabildiği bir yazılımdır.
  • Üretim İmalat & Stok Yönetim 2007

    Üretim İmalat & Stok Yönetim, Üretim ve İmalat işleri ile ilgilenen tüm işletmelerin kullanabilecekleri ve işlemlerine profesyonel çözümler getirecekleri bir yazılım.
  • 2007 Market ve Stok Yönetim

    Market ve Parakende satış yapan tüm işyerleri için tasarlanan bir programdır.