Perfect Movies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Perfect Movies, Windows tablet, bilgisayar ve televizyonunuzda altyazılı filmleri sorunsuzca izleyebileceğiniz ücretsiz medya oynatıcı.

Perfect Movies, Windows platformunda evrensel medya oynatıcı olarak karşımıza çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan basit kullanımlı medya oynatıcı özellikle altyazılı filmleri oynatmada oldukça başarılı.

Windows tablet ve bilgisayarda önyüklü gelen medya oynatıcıya alternatif olarak kullanabileceğiniz Perfect Movies, altyazılı film izlemeyi seven kişiler için özel hazırlanmış diyebilirim. Altyazılı filmlerde altyazının tutmaması, boyutunun ayarlanamaması gibi sorunlarla karşılaşılması olası ve bu tür sorunları uygulamada çözmek son derece basit. Altyazıda senkron sorunu varsa ufak ayar çekerek yazı ile konuşmaların tutmaması sorununu çözebiliyorsunuz. Gözlerinizde problem varsa yazı tipini ve boyutunu ayarlayarak filmi dilediğiniz mesafeden rahatlıkla izleyebiliyorsunuz. Uygulamanın en güzel tarafı da izlenen içeriği hafızasına alması. Filmi yarım bırakıp dışarı çıkmanız gerektiğinde evinize döndüğünüz vakit filminize kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

Erkan Calp

Perfect Movies

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Perfect Movies, Windows Phone telefonunuzda altyazılı filmleri sorunsuzca izleyebileceğiniz ücretsiz medya oynatıcı.

Perfect Movies, Windows Phone telefonunuzun önyüklü medya oynatıcısında filmlerinizi izlerken sorun yaşıyorsanız VLC Media Player’dan sonra kullanabileceğiniz en iyi uygulama diyebilirim. Altyazılı filmleri sorunsuzca açabileceğiniz oynatıcıda dilerseniz televizyonunuza yansıtma şansına da sahipsiniz.

Telefonunuzda film izlemeyi seviyorsanız bu uygulama kesinlikle yüklü olmalı. Alyazılı filmlerde kaçınılmaz olan senkronize sorununu kolaylıkla çözebilmenin yanında altyazı boyutunu ve tipini dllediğinzce ayarlayabiliyorsunuz. Kısayollar sayesinde tüm ayarlamaları rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Uygulamanın en beğendiğim özelliklerinden birisi filme ara verip tekrar izlemeye başladığınız baştan değil bıraktığınız noktadan otomatik olarak başlatması oldu. Filmin yarısında çıkmanız gerekti ve geri geldiğinizde nerede kaldığınızı hatırlamanız gerekmiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Perfect Sound Recorder

    Perfect Sound Recorder yüksek kaliteli ses kaydı yapmanıza imkan veren bir ses kayıt programıdır
  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.
  • Fhotoroom

    Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.
  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • CropiPic

    CropiPic, sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraf ve videoları düzenleyebildiğiniz pratik ve ücretsiz bir uygulama.
  • 500px

    500px, popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.
  • Afterlight

    Afterlight, popüler fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ve hem tablette hem de bilgisayarda rahatlıkla kullanılabiliyor.