Perfect365

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,405 TOPLAM İNDİRME
12.3 MB DOSYA BOYUTU

Perfect365, 40 milyondan fazla kullanıcısı bulunan tek dokunuşla makyaj uygulamasıdır.

Perfect365, portre fotoğraflarınızı iyileştirmek için kullanabileceğiniz harika bir makyaj uygulaması. Yüzünüzün her bölümüne sihirli dokunuşlar yapmanıza izin vererek sizi moda dergilerindeki mankenler kadar güzelleştiren uygulama herkesin rahatlıkla kullanabileceği basitlikte hazırlanmış. Eğer fotoğraflarda kötü çıkmaktan şikayetçiyseniz Perfect365 işinizi fazlasıyla görecektir.

Windows 8 cihazlara uygun modern ve sade arayüz ile gelen Perfect365, doğal rötuş ve göz alıcı makyaj uygulayarak şaşırtıcı sonuçlar alabileceğiniz bir güzellik uygulaması. Milyonlarca kişi tarafından tercih edilen uygulama, yüzünüzün tüm bölümlerini işaretleyerek işinizi oldukça kolaylaştırıyor. Size sadece renk ve stil seçimi yapmak kalıyor. Göz rengi, göz çevresi, dudak, saç, yanak kısacası güzelliğinizi ortaya çıkaran tüm bölgeler üzerinde değişiklik yapabiliyorsunuz. Günlük hayatta yaptığınız makyajdan hiçbir farkı yok.

Tek dokunuşla gerçekleştirdiğiniz her işlemi anbean görmenize de izin veren uygulama fotoğraflarınızı içe aktarmak için iki seçenek sunuyor. Bilgisayar ve tabletinizde sakladığınız fotoğrafınızı doğrudan aktarabiliyor veya yeni çektiğiniz fotoğraf üzerinde çalışabiliyorsunuz. Örnek fotoğraflar sayesinde kendi fotoğrafınızı aktarmadan çalışma yapma şansına sahip oluyorsunuz. Ayrıca uygulama aracılığıyla düzenlenmiş örnek fotoğraflara göz atarak Perfect365’in ne kadar başarılı olduğunu anlayabilirsiniz.

Fotoğraflarınızı yüksek çözünürlükte kaydetme imkanı da sunan Perfect365, fotoğraflarınızı sosyal ağlarda hızlıca paylaşma izni de veriyor.

Erkan Calp

Perfect365

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43,351 TOPLAM İNDİRME

Eğer Android akıllı telefon ve tabletinizi kullanarak fotoğraflarınızda kat kat daha güzel çıkmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanın.

Perfect365 uygulaması ile Android telefon ve tabletlerinizde fotoğraflarınızı çok daha güzel ve makyajlı bir hale getirebilirsiniz. Özellikle fotojenik olmadığını düşünenlerin kullanabileceği uygulama her zaman en güzel halinizi elde etmenizi sağlıyor. Sahip olduğu tek tuşa basarak düzenleme özelliği gibi gelişmiş özellikler ise hiç vaktinizi almadan sizi çok güzel bir görünüme sokabiliyor.

Uygulamanın sahip olduğu onlarca farklı seçenek sayesinde en hızlı şekilde yüzünüze dilediğiniz kapatıcı ve makyajları ekleyebilir, yüzünüzdeki bölgelerin doğru şekilde birbirinden ayrılması sayesinde ise her bir bölge için farklı bir uygulama yapabilirsiniz. Aynı zamanda göz çevresindeki morlukların, derideki lekelerin ve dişlerdeki sarılıkların da yokedilmesini sağlayan uygulama adeta bir bakım seti haline gelebiliyor.

Yüzünüzdeki derinlikten tutun da burnunuzdaki kemiğe kadar neredeyse her detaya ufak rötuşlar yapabildiğiniz Perfect365 aynı zamanda kaydetmeden önce anlık önizleme özelliği sayesinde işlemlerinizi adım adım görmenize de imkan tanıyor. Düzenlediğiniz fotoğrafları ise sosyal ağlardaki arkadaşlarınız ile hemen paylaşabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

Perfect365

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,853 TOPLAM İNDİRME
13.3 MB DOSYA BOYUTU

Çektiğiniz fotoğraflarda çok daha güzel çıkmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanarak fotoğrafınıza makyaj yapabilirsiniz.

Perfect365 uygulaması iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz bir makyaj, kozmetik ve güzelleştirme uygulaması. Özellikle fotoğraflarda kötü çıktığınıza inanıyorsanız ve daha güzel sonuçlar elde etmek istiyorsanız uygulamayı denemenizi öneriyorum. Zira içerisinde bulunan araçlar normalde yüzünüze makyaj yaparken uygulayabileceğiniz tüm özellikleri barındırıyorlar ve eksik kalan makyajınızı tamamlama olanağı sunuyorlar.

Uygulamayı kullanırken sahip olduğunuz makyaj araçlarını uygulamak istediğinizde ilk olarak yüzünüzdeki bölgelerin otomatik olarak tanımlanmasını bekliyorsunuz. Böylece kendiniz elle bölge seçimi yapmadan makyajınızın uygulanabileceği alanlar uygulama tarafından otomatik olarak seçiliyor. Ardından hangi kozmetik malzemesini hangi bölgede ve nasıl uygulayacağınızı yine Perfect365 içerisinde yer alan seçenekler vasıtasıyla kolayca belirleyebiliyorsunuz.

Hazırladığınız güzel fotoğraflarınızı daha sonra isterseniz hızlıca sosyal ağlarda paylaşabilir ve arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Perfect365

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
527 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Perfect365, tek dokunuşla makyaj ve rötuş uygulamasıdır.

Perfect365, içerisindeki tek dokunuşla uygulanabilen sihirli araçlarla sizi bambaşka birine çeviren bir fotoğraf uygulamasıdır. Yüzünüze doğal dokunuşlar uygulayarak, çeşitli makyaj malzemelerinin de yardımıyla şaşırtıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yüzünüzün her noktasını başarılı bir şekilde algılayabilen algoritmaya sahip olan Perfect365 ile kendinize sanal makyaj yapabilir, cilt kusurlarınızı giderebilirsiniz. Dudağınızın, teninizin, gözlerinizin (Kontak lens seçeneği de bulunuyor.) rengini dilediğiniz gibi ayarlayabilmenin yanı sıra burnunuzu düzeltebilir, yanaklarınızı kaldırabilir, gülüşünüzü değiştirebilirsiniz. Göz altlarındaki lekeleri yok etmek, cildi yumuşatmak ve dişleri beyazlatmak gibi etkili temizleme araçları da içermektedir.

Ücretsiz güncellemelerle düzenli olarak yeni stil şablonları sunan uygulama ile iyileştirme öncesi ve sonrası kolaylıkla görebilirsiniz. Fotoğrafınızı kaydedebilir, paylaşabilir ve kilit ekranınıza uyarlayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.
  • Fhotoroom

    Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.
  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • CropiPic

    CropiPic, sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraf ve videoları düzenleyebildiğiniz pratik ve ücretsiz bir uygulama.
  • 500px

    500px, popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.
  • Afterlight

    Afterlight, popüler fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ve hem tablette hem de bilgisayarda rahatlıkla kullanılabiliyor.
  • PhotoFunia

    PhotoFunia, yüzlerce efekt sunan bulut tabanlı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.