PerformanceTest

DENEME SÜRÜMÜ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
57,337 TOPLAM İNDİRME
23.13 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.

PerformanceTest, hızlı ve kullanımı kolay bir bilgisayar hız ve performans testi aracıdır. Farklı test araçlarını kullanarak bilgisayarınızı test edebilir ve çıkan test sonuçlarını farklı bilgisayarlar için karşılaştırabilirsiniz.

Test sonuçlarına göre bilgisayarınızın en yüksek performansta çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsiniz. 28 civarında farklı hız testini içerisinde barındıran bu programla bilgisayarınızı test edin ve sonuçları değerlendirin.

Can Çevrim

PerformanceTest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

PerformanceTest, iOS sistemli iPhone ve iPad için performans testi uygulaması.

PerformanceTest, Geekbench, AnTuTu gibi popüler performans testi uygulamalarının gölgesinde kalan başarılı bir benchmark uygulaması. iPhone ve iPad’inizin işlemci, disk, belleğine dair ayrıntılı bilgi alabileceğiniz uygulamayı ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz.

iOS platformunda uzun süredir güncellenmeyen performans testi uygulamasıyla iPhone’un ram, işlemci hızı, grafik işlemcisi gibi Apple’ın açıklamadığı bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Dahili depolamanın yazma ve okuma hızını öğrenme, bellek için yazma ve okuma testi yapma şansına da sahipsiniz.

2 ve 3 boyutlu grafik testi de uygulayan PerformanceTest uygulamasının kullanımı da oldukça basit. Tek dokunuşla iOS cihazınızın bilgilerine ulaşabiliyor, testi başlatıp durdurabiliyorsunuz. Arayüzü biraz kötü olsa da uygulamaya güvenebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • Glary Utilities

    Bilgisayarınızda belli bir kullanım sürecinden sonra gereken optmizasyon işlemlerini kolaylıkla yapabilme imkanı sağlayan ücretsiz bir sistem bakım aracı.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • SmartClose

    SmartClose programı bilgisayarınızda çalışan tüm programları kapatmak istediğinizde size yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı.
  • Norton Utilities

    Norton Utilities, bilgisayarınızın ilk günkü gibi çalışmasına yardımcı olan tüm araçları içeren bir optimizasyon programıdır.
  • HARDiNFO

    HARDiNFO, bilgisayarınız üzerinde yer alan donanımlarla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Remo MORE

    Remo MORE oldukça zengin özelliğe sahip bir bilgisayar bakım aracıdır
  • MobileGo

    MobileGo programını kullanarak Android ve iOS cihazlarınızı bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz.