Personal Video Database

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,276 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

DVD filmleriniz, DivX dizileriniz yada internetten indirdiğiniz tüm videolarınız için kişisel bir arşiv oluşturmak istiyorsanız Personal Video Database ücretsiz olarak bu isteğinizi karşılıyor.

Ev kullanıcılarının en büyük tutkularından biri de film ve dizi arşivlemektir. DVD'ler içerisine özenle kaydedilen DivX'ler yada satın alınan kutulu DVD'ler evin bir köşesinde izlenilecekleri günü beklerler. Ancak indirme telaşı da devam eder. İşte bu noktada devreye giren bir başka sorun ise zaman. Bir filmi indirmektense aynı tutkuya düşmüş arkadaşlardan değiş-tokuş yapmak daha hızlı olabilir.

Böylesi bir durumda en mantıklı şey arşivinizi bir dosyaya tek tek kaydetmek ve gerektiğinde bu dosyadan karşılaştırma yapmak. Fakat 100'den fazla filminiz varsa bu oldukça zaman alabilir. İşte bu tarz bir durum düşünülerek geliştirilmiş bir yazılım olan Personal Video Database adından da anlayabileceğiniz gibi elinizdeki filmlerin arşivini tutmanızı sağlıyor. Hem de sadece bir filmin adını girerek.

Yazılıma bir filmin adını girdiğinizde hemen Amazon.com'dan afişini ya da DVD kutusunun görselini çeken program, imdb'den reyting bilgilerini alıyor ve dilerseniz oyuncularını, yönetmenini ya da konusunu girebileceğiniz kutucuklar açıyor.

Kısacası programın özellikleri ona ayıracağınız zamanla doğru orantılı olarak artıyor. Film ve dizi tutkunlarının arşivlerini düzenli bir şekilde tutmaları için geliştirilmiş bu ücretsiz program ileride çok işinize yarayabilir.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bir Şiirdir Çanakkale

    Bir Şiirdir Çanakkale
  • Flash Slide Show Maker

    Flash resim yapma olanağı ve web site yapımında kolaylık sağlıycak program
  • Technology TV TAMindir.com

    23 mayıs 2005 tarihinde Technology TV'deki İnternet Gezgini adlı programda TAMindir.com sahibi Caner...
  • MediaShow

    MediaShow 5 bilgisayarınızdaki tüm fotoğraf ve videoları arşivlemek, düzenlemek ve editlemek için size bir medya merkezi kuruyor. Programın şık ve kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı, slayt şov özelliği, video ve fotoğraf editleme
  • TAMindir TRT Turksite Programı Haftanın Konuğu

    TRT Int ve TRT Turk'te yayınlanan Turksite programına TAMindir.com'un üreticisi ve işleticisi CNT Bilişim Şti.'nin sahibi Caner Bayraktar haftanın konuğu olarak katılmıştır. Video görüntüsünü izleyebilir yada indirebilirsiniz.
  • Road Trip Effect Pro v2.5.5

    Road Trip Effect sayesinde gezmiş olduğunuz, tatil yaptığınız ve çekmiş olduğunuz tüm yerlerin videosunu bir günlüğe kaydedebilir, bunlardan yeni videolar yaratabilir ve gezmiş olduğunuz bu yöre ve beldelerin videolarını haritalandırabi
  • phpMyAdmin MySQL Database Administration Tool 2.6.1

    Database Yönetimi
  • Flash Hit Counter

    Sitenize ücretsiz ziyeretçi sayacı ekleyin hemde flash