Personas Plus

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9,386 TOPLAM İNDİRME
0.25 MB DOSYA BOYUTU

Personas Firefox eklentisi ile tarayıcınızın temasını sıkıldığınız her an değiştirebilir veya kendi temanızı tasarlayarak tarayıcınızı yarattığınız tema ile kişiselleştirebilirsiniz.

Personas Firefox tarayıcınız için farklı zevklere uygun onlarca tema seçeneği sunan bir eklenti. Tarayıcınızın görünümünü değiştirmeyi seviyorsanız, bu eğlenceli eklenti tam size göre. Eklentiyi kurduğunuzda tarayıcınızın sol alt köşesine eklenen ikona tıklayarak tarayıcınızın temasını istediğiniz anda değiştirebiliyorsunuz. Personas profesyonel ve amatör tasarımcıların temaları arasından seçenek imkanı sunuyor. Tarayıcınızı sevdiğiniz bir filmin veya takımın temasıyla süsleyebilirsiniz.

Kendi tasarımını tarayıcısında görmek isteyenler, Personas'ın web sitesini ziyaret edip üye olarak tema oluşturabilir.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adblock Plus for IE

    Internet Explorer için Adblock Plus eklentisi ile sörf halinde ekranınıza isteğiniz dışında çıkan reklamları engelleyebilirsiniz.
  • Adblock Plus for Microsoft Edge

    Microsoft Edge için Adblock Plus, başarılı reklam engelleme eklentisi ve de ücretsiz.
  • Checker Plus for Google Drive

    Checker Plus for Google Drive, etkili ve başarılı bir Chrome eklentisi olarak tarayıcınız üzerinden Google Drive kullanımınıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.
  • Checker Plus for Gmail

    Checker Plus for Gmail, Chrome tarayıcınız ı kullanarak Gmail hesabınızın kontrolünü sağlamak ve kendinize kolaylıklar sağlamak için tasarlanmış etkili bir eklentidir.
  • +1 Plus One Extension

    Tarayıcınıza kuracağınız +1 eklentisi sayesinde Google +1 butonunu kullanan veya kullanmayan tüm siteleri önerebilir, beğenebilirsiniz.
  • Adblock Plus

    Firefox internet tarayıcısı için geliştirilen bu eklenti sayesinde web sitelerinde görmek istemediğiniz reklam ve bannerları internet tarayıcınızdan uzak tutabilirsiniz.
  • Chrome Reader Plus

    Google Reader hesabınıdan izin vererek kullanıma başlayabileceğiniz, 30+ tema seçeneği ile abone olduğunuz websitelerini tarayıcınız üzerinden takip etmenizi sağlayan rss takip eklentisidir.
  • Proxy Helper