Personel Takip 1.5

DENEME SÜRÜMÜ
x
2/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
21,269 TOPLAM İNDİRME
0.95 MB DOSYA BOYUTU

Personel bilgilerini takip edebileceğiniz bir program

Program demo olup microsoft access 2000 ile çalışır. Programı sorunsuz olarak kullanmak isterseniz access 2000 veya access 2000 runtime programını (sitemizde mevcut) kurunuz. Programın genel özellikleri; personelin kimlik bilgileri, eğitim bilgileri, banka bilgileri, adres ve telefon bilgileri, kan grubu bilgileri, işe giriş, görev yeri, bölümü, koruyucu malzemeleri, pantolon, ayakkabı ve beden numaraları, görev değişikliği bilgileri, ihtar/takdir bilgileri, eğitim bilgileri ve personelin resmini ekleyebilme, programa giriş şifresi tanımlama ve değiştirme, personel bilgilerini excel'e ve word'e aktarabilme, personel adına göre ve sicil nosuna göre sorgulama yapabilme.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AGSoft Personel Bordro Takip Programı

    AGSoft Personel Bordro Takip Programı, işletmelerin personel ve bordro işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla hazırlanmış
  • AKINSOFT Personel Takip

    Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere hitap ediyor
  • Ayrax Kişisel Hesap Takip v.1.5

    AYRAX Kişisel Hesap Takip, kişisel finans bilgilerinin tutulması, adres telefon bilgilerinin girilmesi, gelir-gider takibinin kolayca yapılması, randevuların işlenmesi ve hatırlatılması gibi işlemler için hazırlanmış bir “Kişisel Hesa
  • Safran Stok Zimmet

    Sektörel bir program olan Safran Stok Zimmet programı ile stoklarınızı, personel zimmetlerini kolayca takip altında tutabilir her hareketi bu küçük program ile kaydedebilir raporlandırabilirsiniz.
  • MacGold Kuyumcu Programı

    Altın ve gümüş ticareti yapan işletmeler için tasarlanmış olan MacGold, işletmenin satış, stok, müşteri, personel işlemlerini kolayca takip edilebilmesini sağlayan pratik bir yazılım.
  • AKINSOFT Bordro

    Personel işlemleri, Puantaj bordro takibi
  • Müşteri Takip

    Müşteri Takip Programı
  • Müşteri Takip Silver 2007

    Müşteri takip programı.