PhoneView

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
274 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

iPhone, iPad ve iPod Touch için uygulama verilerini saklama programı olan PhoneView, Mac bilgisayarınızda iOS cihazlarına ait verileri yedeklemeyi vadediyor.

iPhone, iPad ve iPod Touch için uygulama verilerini saklama programı olan PhoneView, Mac bilgisayarınızda iOS cihazlarına ait verileri yedeklemeyi vadediyor.

iPhone, ipad ve iPod Touch uygulama verilerini, ses mesajlarını, metin mesajlarını, iMessages, arama geçmişi verilerini, notları, bağlantılarınızı, müzik ve fotoğrafları Mac bilgisayarınızda saklamanızı sağlar.

Güçlü özellikler sayesinde yzman arama ve mesajlaşma:

SMS'ler ve iMessage'lar her zaman elinizin altında olacak. iPhone cihazınız Mac bilgisayarınıza bağlı olmasa bile metin ve çoklu ortam mesajlarını görüntüleyebilir ve bunlar arasında arama yapabilirsiniz. PhonoView, iPhone cihazınız bağlandığı anda mesajlarınızı otomatik olarak yedekler. Bu mesajlar, güzel PDF dosyaları, metin ya da XML olarak görüntülenebilir.

iPhone ses mesajlarınızı arşivlemenize de olanak tanıyan PhonoView, iPhone cihazınızın ses mesajlarına tam erişim sağlar. Oynat butonuna tıklayarak ya da bunları doğrudan iTunes’a aktararak dinleyebilirsiniz. PhoneView yazılımının diğer bir özelliği de çevrimdışı dinlemeniz için ses mesajlarını otomatik olarak arşivlemesidir.

Arama geçmişine tam erişim sağlayan bu programla iPhone cihazınıza gelen aramaları cihazınız Mac bilgisayarınıza bağlı değilken bile görebilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firebird

    Firebird; MacOSX sunucusu için ücretsiz veritabanı yazılımıdır.
  • Maintenance

    Mac işletim sistemleri için geliştirilmiş ücretsiz bir sistem optimizasyon aracı.
  • Dr. Cleaner

    Dr. Cleaner, Trend Micro'nun Mac kullanıcılarına ücretsiz sunduğu sistem optimizasyon uygulaması.
  • MacClean

    MacClean, Mac kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz sistem bakım, temizleme ve optimizasyon programı.
  • MiniUsage

    Eğer bir Mac kullanıyorsanız, MiniUsage adlı yararlı uygulama ile sistem kaynaklarınız hakkında bir çok bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • xScan

    xScan programı ile Mac bilgisayarınızın sistem sağlığını ölçebilir, bileşenlerin ne durumda olduğunu tespit edebilirsiniz.
  • SAMSUNG Kies (Smart Switch)

    Yeni Kies yazılımı ile Samsung telefonunuza kablosuz olarak bağlanmanız mümkün.
  • CleanMyDrive

    CleanMyDrive adlı Mac uygulaması sayesinde çıkarılabilir disklerinizi kolaylıkla temizleyebilirsiniz.