Photo Recovery Shop

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,387 TOPLAM İNDİRME
0.19 MB DOSYA BOYUTU

Photo Recovery Shop ile silinen fotoğraflarınızı geri getirebilirsiniz

Photo Recovery Shop kullanıcılara silinen fotoğrafları geri getirme konusunda yardımcı olan bir dosya kurtarma programıdır.

Fotoğraf makinalarımızla veya akıllı telefon veya tabletlerimiz aracılığıyla çektiğimiz fotoğrafları hafıza kartlarımızda, taşınabilir veya sabit disklerimizde depolarız. Bilgisayarımızın sabit diskinde depoladığımız fotoğrafları sildiğimizde geri dönüşüm kutusundan geri getirebilsek de harici belleklerden, hafıza kartlarından veya diğer taşınabilir belleklerden sildiğimiz fotoğrafları bu yolla kurtarmamız mümkün olmamaktadır.

Photo Recovery Shop bize normal yollarla kurtarmamızın mümkün olmadığı fotoğrafları kurtarma işi için kolay bir çözüm sunuyor. Photo Recovery Shop ile kazara sildiğiniz fotoğrafları kurtarabileceğiniz gibi çeşitli arızalar sonucu silinmiş fotoğrafları da kurtarabilirsiniz. Program görselleri yeniden oluşturan bir metod kullanmaktadır. Bu sayede kaybolan önemli fotoğrafları geri getirmek mümkün olabilmektedir.

Photo Recovery Shop hem standart dijital fotoğraf makinalarından hem de DSLR türündeki ileri seviye fotoğraf makinalarından fotoğraf kurtarma işlemini gerçekleştirebiliyor. Bunun yanında telefonlar, tabletler, sabit diskler, harici diskler, USB bellekler, hafıza kartları gibi çeşitli medyalardan da veri kurtarılabiliyor.

Photo Recovery Shop kolayca fotoğraf kurtarma işlemini gerçekleştirebilmekteyiz. Bu iş için öncelikle fotoğraf kurtarmak istediğimiz depolama birimini seçmeliyiz. Bu adımdan sonra tarama işlemi otomatik olarak başlıyor ve size kayıp fotoğrafları listeliyor.

Can Erdil Şentürk

Photo Recovery Shop

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,868 TOPLAM İNDİRME
0.44 MB DOSYA BOYUTU

Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır

Photo Recovery Shop kullanıcılara silinen fotoğrafları geri getirme konusunda yardımcı olan bir mobil dosya kurtarma uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir silinen fotoğrafları kurtarma uygulaması olan Photo Recovery Shop ile yanlışlıkla Android cihazınızdan silinen fotoğrafları geri getirebilmeniz mümkün. Yanlış bir dokunuş, veri yazma arızaları, fotoğraf kaydedilirken şarj bitmesi gibi nedenlerden ötürü zaman zaman Android cihazınızdaki fotoğraflar silinebiliyor. Photo Recovery Shop ile silinmiş ve kayıp fotoğrafları Android cihazınız üzerinde tarayabilirsiniz ve tespit edilenleri geri getirebilirsiniz.

Photo Recovery Shop Samsung, HTC, LG, Sony gibi yaygın olarak kullanılan telefon modellerini desteklemektedir. Photo Recovery Shop içerisinde kullanılan özel algoritma fotoğraf kurtarma işinin yüksek isabet ile tamamlanmasını ve tespit edilmesi zor kayıp fotoğrafları bulabilmeyi sağlar.

Not: Photo Recovery Shop ile cihazınızın dahili hafızasına kayıtlı olan kayıp ve silinmiş fotoğrafları kurtarabilmek için cihazınızın rootlanmış olması gerekmektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ashampoo Photo Recovery

    Ashampoo Photo Recovery, Windows 10 uyumlu gelişmiş resim kurtarma programı.
  • Digicam Photo Recovery

    Digicam Photo Recovery ile silinen fotoğraflarınızı geri getirebilirsiniz
  • MiniTool Photo Recovery

    MiniTool Photo Recovery ile silinen fotoğraflarınızı kurtarabilirsinizq
  • NTShare Photo Recovery

    NTShare Photo Recovery ile silinen dosyalarınızı kurtarabilirsiniz
  • Starus Photo Recovery

    Starus Photo Recovery ile silinen fotoğraflarınızı geri getirebilirsiniz.
  • 7-Data Photo Recovery

    7-Data Photo Recovery ile yanlışlıkla silinen veya kayıp fotoğraflarınızı kurtarabilirsiniz
  • Easy Photo Recovery

    Easy Photo Recovery ile hafıza kartı ve harici disklerinizden silinen dosyaları geri getirebilirsiniz
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.