Photo Slide Show

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
415,356 TOPLAM İNDİRME

Bilgisayarınızda bulunan resimleriniz için kullanabileceğiniz bir slayt gösteri programı olan Photo Slide Show çeşitli ses ve animasyonlarla şık slayt gösterileri hazırlamanızı sağlar.

Not: Bu programda zararlı yazılımlar tespit edildiğinden dolayı yayından kaldırılmıştır. Dilerseniz Resim Editörleri kategorisinden alternatif programlara göz atabilirsiniz.

Photo Slide Show bilgisayarınızda bulunan resimlerin tamamını tarayarak, görüntülemenizi aynı zamanda bu resimlerle çok şık slayt gösterileri hazırlamanıza yardımcı olur. Oluşturacağınız slayt gösterilerinize müzik ve animasyon eklemenize de izin veren Photo Slide Show ile slayt gösterilerinizi yüksek çözünürlüğe sahip filmler halinde kayıt edebilirsiniz.

BMP, JPEG, GIF, TGA gibi resim ve MP3, WAV, WMA, MPA, MP2, AU, AIF, AIFF, SND gibi ses dosyası formatlarını destekleyen Photo Slide Show bunun yanında Türkçe dil desteğinede sahiptir. Özellikle kaliteli slayt gösterileri oluşturmak isteyen bilgisayar kullanıcıları için Photo Slide Show yardımcı bir programdır.

Programın geniş resim dosyası formatını desteklemesi ve Türkçe bir kullanım sunması ona benzerleri karşısında büyük bir avantaj kazandırmakta. Düğün, nişan, önemli gün ve toplantılar gibi etkinliklerde çektiğiniz fotoğrafları bir araya getirerek bir slayt gösterisi altında birleştirmek için Photo Slide Show yazılımından faydalanabilirsiniz. Program oldukça sade bir arayüze sahip. Slayt gösterisi hazırlama işini ve fotoğraf arasındaki geçişleri belirleme işini zahmetsizce halledebilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Photo Slide Show

    Free Photo Slide Show, bilgisayarınız üzerinde yer alan resimleri slayt şovları olarak görüntüleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • ProShow Gold

    Fotoğraflarınızla yaratıcı slide show'lar hazırlamak bu programla çok kolay. Fotoğraflarını sürükle-bırak yöntemiyle taşıyın, geçişleri ve zamanlamayı ayarlayın, müziğinizi ekleyin ve şova hazır olun!
  • Photo Frame Show

    Kullanımı zor ve karışık olan resim düzenleme programlarının yerine kullanımı çok kolay ve eğlenceli olan bir program ile resimlerinizi düzenlemek isterseniz PhotoFrameShow tam size göre bir program. Denemek için tıklayın.
  • HTML Slide Show Wizard 1.0

    Oluşturduğunuz resimleri slayt yapıp HTML web sayfasına dönüştürmek isteyenler için..
  • Flash Slide Show Maker

    Flash resim yapma olanağı ve web site yapımında kolaylık sağlıycak program
  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • SCRAP Photo Editor

    SCRAP Photo Editor ile resim ve fotoğraflarınız üzerinde düzenleme işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.