PhotoGrok

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,913 TOPLAM İNDİRME
12.57 MB DOSYA BOYUTU

PhotoGrok, bilgisayarınızda yer alan resim dosyalarını hızlı bir şekilde aramanıza ve kategorize etmenize olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.

PhotoGrok, sabit diskiniz üzerinde yer alan resim dosyalarını Exif verilerine göre aramanıza ve meta verilerine göre kategorize etmenize olanak sağlayan kullanıcı dostu bir programdır.

Resim dosyaları dışında diğer multimedya dosyalarınızı da kategorize etmenize olanak sağlayan PhotoGrok, küçük, erişilebilir ve yararlı bir araç olarak dikkat çekmektedir.

Çoklu platform desteğine sahip olan programı hem PC'ler hem de Mac'ler üzerinde kullanma şansına sahipsiniz.

Oldukça sade ve şık bir kullanıcı arayüzüne sahip olan PhotoGrok, bu sayede her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından kolayca kullanılabilmektedir.

Ayrıca Java kullanılarak geliştirilen bir program olması nedeniyle, programı kullanabilmek için bilgisayarınızda Java bulunmalıdır.

Sonuç olarak bilgisayarınızda yer alan multimedya dosyalarını exif verilerine göre kolayca arayıp bulmak veya meta verilerine göre hızlı bir şekilde kategorize etmek istiyorsanız PhotoGrok'u kullanmanızı tavsiye ederim.

Can Çevrim

PhotoGrok

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
340 TOPLAM İNDİRME
10.13 MB DOSYA BOYUTU

PhotoGrok, Mac üzerinde resimlerinizi kategorize etmenize ve exif verilerine göre aramanıza olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.

Sabit diskleriniz üzerinde yer alan resim dosyalarını exif verilerine göre aramanıza olanak sağlayan ve meta verilerine göre kategorize etmenize izin veren PhotoGrok, oldukça kullanıcı dostu ve pratik bir programdır.

Resim dosyalarının yanı sıra diğer multimedya dosyalarınızı da kategorize etmenize olanak sağlayan program, küçük ve yararlı bir araç olarak da kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır.

Çoklu platform desteği sayesinde hem PC hem de Mac üzerinde kullanılabilen yazılım, oldukça şık ve sade bir kullanıcı arayüzüne sahiptir ve bu sayede tüm bilgisayar kullanıcıları tarafından rahatça kullanılabilir.

Bilgisayarınızdaki resim dosyalarını düzenli bir hale getirerek, aradığınız resim dosyasını hızlı ve kolay bir şekilde bulmak istiyorsanız PhotoGrok'u mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fragment

    Fragment, çapraz platform desteğine sahip, hızlı, benzersiz ve ücretsiz bir resim görüntüleme programıdır.
  • Fotobounce

    Fotobounce, fotoğraflarınızı arşivleyip düzenleyebileceğiniz kullanışlı bir program.
  • PostcardViewer

    PostcardViewer ücretsiz ve özelleştirilebilir nitelikte bir Flash resim yükleyicisidir.
  • JAlbum

    JAlbum, dijital fotoğraflarınızla beğeninize uygun web albümleri oluşturmanızı sağlar.
  • qScreenshot

    Açık kaynak kodlu, tüm platformlarda çalışabilen basit bir ekran yakalama ve düzenleme programıdır.
  • JPEGView

    JPEGView, ücretsiz bir resim görüntüleme ve aynı zamanda resim düzenleme programıdır.
  • ImageGlass

    ImageGlass, Windows fotoğraf görüntüleme servisi yerine kullanabileceğiniz hafif ve kullanışlı bir fotoğraf görüntüleme programıdır.
  • PhotoView

    PhotoView, bilgisayarlarınız üzerindeki resim dosyalarını görüntüleyebileceğiniz basit bir resim görüntüleme programıdır.