Photomizer Retro

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,996 TOPLAM İNDİRME
33.29 MB DOSYA BOYUTU

Photomizer Retro ile nostaljik fotoğraflar yaratabilirsiniz

Photomizer Retro, retro efektler aracılığıyla nostaljik fotoğraflar yaratmanıza olanak sağlayan bir fotoğraf editörüdür.

Dijital fotoğraf makinaları yaygınlaşmadan önce analog cihazlarla çekilen fotoğraflar üzerinde kullanılan teknikten ve fotoğraf banyo etme işleminden kaynaklanan çeşitli deformasyonlar oluşmaktaydı. Bu deformasyonlar günümüzdeki makinalarda artık bulunmasa da o dönemin kendine özgü havasını yansıttığı için özel bir yere sahipti.

İşte Photomizer Retro alışık olduğumuz fotoğraf editörlerinin fotoğraf iyileştirme işleminin aksine bu eski retro görünümü fotoğraflarınıza eklemenize imkan tanıyor. Bu sayede çok özel fotoğraflar yaratabiliyor ve dijital makinalarla çekilmiş fotoğraflarınızı eskiymiş gibi gösterebiliyorsunuz.

Photomizer Retro bu işlemi gerçekleştirme için birçok farklı retro filtreler ile donatılmıştır. Tek yapmanız gereken bu retro filtrelerden birini seçerek şu an kullanılmayan tarihi kameraların ve film materyallerinin sunduğu görünümü fotoğraflarınıza eklemek.

Toplu işlem yapabilme yeteneğine sahip program fotoğraflarınıza aynı anda retro efekt eklemenize yardımcı oluyor. Bu sayede nostaljik fotoğraf albümlerini çok kısa bir sürede yaratabilirsiniz. Programla ekleyebileceğiniz filtrelere ve efektlere ince ayar yapabilmeniz de mümkündür.

Eğer fotoğraf düzenleme işi hoşunuza gidiyorsa Photomizer Retro denemekten zevk alacağınız bir uygulama olacaktır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Photomizer 2

    Çektiğiniz fotoğrafları dijital ortamda düzeltmeye yarayan Photomizer 2, bir önceki versiyonundan daha geliimiş ayarlar ve daha hızlı işlem kapasitesiyle el altında olması gereken araçlar arasında yer alıyor.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!
  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • XnView MP

    XnView MP, resim dosyalarınızı görüntüleyebileceğiniz ve resim dosyalarınız üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz ücretsiz bir yazılımdır.
  • Photo Ninja

    Photo Ninja, kullanıcıların resim dosyaları üzerinde düzenlemeler yapabilecekleri gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Firegraphic

    Firegraphic resim dosyaları yöneticisi sayesinde resim dosyalarınızı organize edebilir, düzenleyebilir ve yazıcıdan çıkartabilirsiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.