Pic Stitch

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
788 TOPLAM İNDİRME
16.6 MB DOSYA BOYUTU

Pic Stitch, kolaj hazırlamanın yanında fotoğraflarınızı iyileştirmek için de kullanabileceğiniz bir uygulama.

Pic Stitch, hem dokunmatik ekranlı Windows 8 cihazlarda hem de klasik masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen kolaj hazırlama ve fotoğraf düzenlemeyi bir arada sunan bir uygulama.

Harika fotoğraflarınızı çerçeve ile süslenmiş kolajlara dönüştürebileceğiniz uygulamalardan biri olan Pic Stitch, tablet ve bilgisayarlarla çalışacak şekilde tasarlanmış, kullanımı son derece basit yani profesyonel kullanıma hitap etmeyen kolaj hazırlamanın yanında fotoğraflarınızı gerek efektlerle gerekse de kırpma, döndürme gibi araçlarla istediğiniz şekle getirebileceğiniz bir uygulama.

Sosyal ağ uygulamalarında kullandığımız filtrelerin yanında 200 farklı kolaj düzeni ve 13 farklı fotoğraf en boy oranını barındıran uygulama ile hazırladığınız kolajları Facebook, Twitter veya e-posta aracılığıyla hızlıca paylaşabiliyor, .jpeg formatında yüksek çözünürlüklü olarak dışa aktarabiliyor ve doğrudan albümünüze ekleyebiliyorsunuz.

Kendi kolaj düzenleriniz de oluşturmanıza izin veren uygulamanın tek beğenmediğim yanı fiyatı oldu. Neyse ki deneme opsiyonu sayesinde 4,99 TL ücret ödemeden uygulamanın tüm özelliklerinden ücretsiz faydalanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Pic Stitch

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Pic Stitch, Android telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir kolaj hazırlama uygulamasıdır.

Pic Stitch, Android telefon ve tabletinizle çektiğiniz anları tek bir fotoğrafta birleştirmek için kullanabileceğiniz ufak boyutlu ve ücretsiz bir kolaj hazırlama uygulaması.

Her seviyede kullanıcıya hitap eden son derece basit, işlevsel ve de modern arayüz ile bizleri karşılayan Pic Stitch, fotoğraflarınız üzerinde temel düzenleme işlemlerini yapabileceğiniz ve de birden fazla fotoğrafı tek fotoğraf haline getirebileceğiniz yani kolaj ortaya çıkarabileceğiniz bir mobil uygulama.

200’den fazla kolaj düzeni, 15 farklı fotoğraf en boy oranı seçeneklerinin yanında harika fotoğraf filtre ve kenarlıkları kullanabildiğimiz uygulamada hazırladığımız kolajları Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal ağ hesaplarımızda paylaşabileceğimiz gibi Dropbox, Evernote gibi JPEG uzantılı dosyaları destekleyen tüm uygulamalara aktarabiliyoruz ki dışa aktarma özelliğinin bir çok uygulamada olmadığını sadece paylaşım seçeneklerinin olduğunu hatırlatmak isterim. Tabii ki fotoğraflarınızı albümünüze kaydetme ve e-posta ile paylaşma şansına da sahipsiniz.

Sevdiklerinizle birlikte çıktığınız harika fotoğrafları kombine etmek için kullanabileceğiniz Pic Stitch, sunduğu özelliklerin yanında hem ücretsiz olması hem de telefon ve tabletlerde kullanılabilir olması yönünden göz atmanız gerektiğiniz düşündüğüm bir kolaj uygulaması.

Erkan Calp

Pic Stitch

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,193 TOPLAM İNDİRME
27.5 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızdan çektiğiniz fotoğrafları kolaj haline getirmek ve efektlemek, sonra da paylaşmak isterseniz bu uygulamayı kaçırmayın.

Pic Stitch uygulaması iPhone ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz, fotoğraflarınızı güzelleştirmek ve hoş kolajlar oluşturmak için faydalanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama. Bunun yanında oluşturduğunuz kolaj ve resimleri kolayca sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz.

Programın dikkate değer özellikleri arasında şunlar yer alıyor;

  • 232 farklı düzenleme
  • 11 farklı resim en-boy oranı
  • Sosyal medya uygulamaları ile paylaşma
  • Kullanımı kolay arayüz
  • Etkileyici fotoğraf filtreleri
  • Döndürme, çevirme, zoom işlemleri
  • Fotoğraf albümüne kaydedebilme
  • Yüksek çözünürlük

Eğer resimlerinize onlarca seçenek arasından efektler uygulamak ve arkadaşlarınıza göstermek, hesaplarınızda kullanmak ve eğlenmek isterseniz bu uygulamayı kaçırmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

Pic Stitch

x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Pic Stitch, kolaj hazırlamanın yanında fotoğraflarınızı düzenlemek için de kullanabileceğiniz basit hazırlanmış bir mobil uygulama.

Pic Stitch, kolaj uygulaması olarak tanıtılıyor olsa da temel fotoğraf düzenleme işlemlerini yapmak ve fotoğraflarınıza filtre uygulamak için de kullanabileceğiniz bir mobil uygulama.

Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefonlarda çalışan diğer bir deyişle çok eski bir Windows Phone telefona sahipseniz kullanamayacağınız uygulamada 200’den fazla kolaj düzeni ve 12 farklı fotoğraf en boy oranı seçeneği bulunuyor ki çoğu kolaj uygulamasında bu kadar fazla seçenek sunulmuyor.

Kolaj hazırlamanın dışında fotoğraflarınızı iyileştirmek ve istediğiniz şekle getirmek için de kullanabileceğiniz uygulamada sosyal ağ uygulamalarından alışık olduğumuz çok sayıda filtre ve çıkartma da sunuluyor.

Pic Stitch ile oluşturduğunuz kolajları doğrudan Facebook veya e-posta ile paylaşabileceğiniz gibi yüksek çözünürlüklü olarak dışa aktarabiliyor yani fotoğraf albümünüze kaydedebiliyorsunuz.

Not: Hızlı kolaj hazırlama ve basit fotoğraf düzenleme işlemleri için uygun olan Pic Stitch’in Windows Phone platformunda 1,99 TL’ye sunulması, Android platformunda ücretsiz olması ise son derece anlamsız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pic Collage

    Pic Collage, Windows cihazınızda fotoğraflarınızdan kolaj hazırlamak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Alternate Pic View Lite

    Alternate Pic View Lite uygulamasını kullanarak kolayca bilgisayarınızda fotoğraf açma ve düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Alternate Pic View

    Alternate Pic View ile resimlerinizi görüntüleyerek üzerlerinde değişiklikler yapabilirsiniz
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • ASCII Pic. 2.0

    BMP ve JPEG uzantısındaki resimlerinizi asc karakterlerine dönüştürebilirsiniz...
  • Picsart Photo Editor

    Picsart Photo Editor ile Windows bilgisayarınızda kolayca fotoğraf düzenleyebileceksiniz.
  • Fotor

    Fotor, gelişmiş özelliklere sahip bir resim düzenleme ve grafik editörüdür.
  • Playcast

    Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.