Picture! Editor

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
868 TOPLAM İNDİRME
3.39 MB DOSYA BOYUTU

Picture! Editor fotoğraflarınıza farklı filtreler eklemenize olanak sağlayan ücretsiz bir yazılımdır.

Picture! Editor hızlı ve zahmetsizce fotoğraflarını geliştirmek isteyen kullanıcılar için tasarlanmış olan kullanıcı dostu bir yazılımdır.

Kullanıcılar kendi seçecekleri fotoğraflarının üzerine program ile birlikte gelen farklı efektler ve filtrelerden istediklerini tek bir tıklamayla uygulayabilirler.

Tek yapmanız gereken düzenlemek istediğiniz resmi seçerek program yardımıyla açmak ve program ekranının sağ tarafında bulunan filtrelerden istediğinizi seçerek resimleriniz üzerine uygulamak.

Fotoğraflarınıza eklemiş olduğunuz filtrelerin yarattığı etkileri ve değişiklikleri anlık olarak önizleme yapabilirsiniz.

Düzenleme işlemini tamamladıktan sonra resimlerinizin geliştirilmiş hallerini bilgisayarınıza JPG, PNG, GIF ve BMP formatlarında kaydetme şansına sahipsiniz.

Fotoğraflarının üzerine tek bir tıklamayla farklı filtreler uygulamak isteyen kullanıcılarımız Picture! Editor'ü deneyebilirler.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Picture Resizer

    Free Picture Resizer, resim dosyalarınızı hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırabileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Batch Picture Protector

    Batch Picture Protector ile görsellerinize toplu olarak watermark ekleyebilirsiniz
  • Picture Ace 2.5.9

    Picture Ace ile resimlerinizi düzenleyebilir, formatını değiştirebilir, animasyonlar oluşturabilir, arşivleyebilir ve daha birçok işlemi yapabilirsiniz.
  • Picture Information Extractor

    Picture Information Extractor dijital kameranız ile çektiğiniz fotoğraflarınız ve videolarınızı hızlıca ve kolayca bilgisayarınıza aktarmanıza, bu aktardığınız dosyaları görüntülemenize ve düzenlemenize yarayan, fotoğraflarınızad
  • Picture Resize Genius 2.7.1

    Picture Resize Genius resimlerinizin istediğiniz kısımlarını yada tamamını yeniden boyutlandırmada kullanılmak üzere üretilmiş bir yazılım.
  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.
  • SCRAP Photo Editor

    SCRAP Photo Editor ile resim ve fotoğraflarınız üzerinde düzenleme işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sıb Icon Edıtor

    Icon editör ile Windows ortamında simgeler oluşturabilir ve oluşturduğunuz simgeleri düzenleyebilirsiniz.