Pingdom Desktop Notifier

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,387 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

Web sitenizi sizin için takip ederek sitenize ulaşılamadığında sizi bilgilendiren bir servis sunan Pingdom, ücretsiz masaüstü yazılımı Pingdom Desktop Notifier ile web sitenize her ulaşılmadığında sizi uyarıyor.

Web siteleri için bir uyarı servisi olan Pingdom ücretsiz aplikasyonu Pingdom Desktop Notifier ile masaüstünüzden sizi bilgilendiriyor. Böylece sitenize her ulaşılmadığında arka planda çalışan program sizi uyararak internet üzerindeki kontrol paneline ulaşmanızı sağlıyor.

Sitenizin gün içinde ne kadar kapalı kaldığını size SMS, twitter hesabı, e-posta gibi araçlarla ileten Pingdom yeni yazılımıyla bilgisayar başındayken sizi hemen uyarmanın yanında sitenize ve kontrol panelinize direk ulaşan birer linkle süreci daha da hızlandırıyor.

Pingdom üye olduğunuzda bir adet websitenizi ücretsiz olarak takip ediyor. Pingdom Desktop Notifier'ın çalışması için Pingdom sitesine üye olmalı ve site bilgilerinizi girmelisiniz. Daha sonra servis online paneli üzerinden size tüm detaylı bilgileri sunacak.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Okozo Desktop

    Okozo Desktop masaüstü arkaplanında eğlenceli animasyon duvar kağıtları oynatmanızı sağlar.
  • Gmail Notifier Pro

    E-Posta'larınızı Gmail Notifier Pro ile kolayca ve düzenli bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Feed Notifier

    Feed Notifier kendi belirleyeceğiniz RSS beslemelerini takip etmek için kullanabileceğiniz yararlı bir yazılımdır.
  • AndroMouse Desktop

    AndroMouse Desktop uygulaması AndroMouse Android uygulamasıyla birlikte bilgisayarınızı telefonunuzla kontrol edebilmenizi sağlıyor.
  • Copernic Desktop Search

    Copernic Desktop Search (CDS) ile bilgisayarınız üzerindeki tüm dosya, klasör ve uygulamalara bir arama motorunda arama yapıyormuş gibi ulaşabilirsiniz.
  • Readefine Desktop

    Magazin dergisi tarzında RSS beslemelerini takip edebilmek ve bunu Google Reader hesabınızla eşleştirerek yapabilmenizi sağlayan Adobe Air masaüstü uygulamasıdır.
  • Gmail Notifier

    Firefox internet tarayısı üzerinde birden fazla Gmail hesabını kontrol altında tutmanıza olanak tanıyan bu eklenti ile hesap sayfalarınıza gitmeden Gmail hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.
  • Dream Desktop

    Masaüstünüzde birbirinden farklı duvar kağıtları görmekten zevk alıyorsanız Dream Desktop'a bayılacaksınız. Bilgisayarınıza kuracağınız Dream Desktop aracıyla hergün güncellenerek sayısı artan 5 binden fazla yüksek çözünürlükl