Pingendo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,835 TOPLAM İNDİRME
26.12 MB DOSYA BOYUTU

Pingendo web tasarımcıları ve geliştiricileri için hazırlanmış başarılı bir masaüstü uygulamasıdır.

Pingendo web tasarımcılarının veya geliştiricilerinin HTML ve CSS dosyaları üzerinde kolayca çalışmalarına olanak tanıyan başarılır bir masaüstü uygulamasıdır. Aynı zamanda HTML ve CSS öğrenmeye çalışan bilgisayar kullanıcılarına yardımcı olabilecek yararlı programlar arasında yer almaktadır.

Pingendo ile halihazırda program içerisinde yer alan HTML örnekleri üzerinde çalışabileceğiniz gibi isterseniz bilgisayarınızda bulunan bir HTML dosyasını açarak da üzerinde çalışabilirsiniz.

Program içerisinde yer alan hazır bileşenler sayesinde kodlarınız içerisinde istediğiniz bölümlere butonlar, resimler, tablolar ve benzerlerini kolayca ekleyebileceğiniz gibi tüm bu eklediğiniz bileşenlerin kod yapısını inceleme şansınada sahipsiniz.

HTML/CSS/JS kodları üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz gibi Pingendo ile farklı çözünürlüklerde tasarlamış olduğunu sayfaların nasıl görüntüleneceğini test etme imkanına da sahip olacaksınız.

Sonuç olarak Pingendo, tüm web tasarımcıları ve geliştiricilerinin bilgisayarlarında yer alması gerektiğini düşündüğüm başarılı bir yazılımdır.

Can Çevrim

Pingendo

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
602 TOPLAM İNDİRME
71.8 MB DOSYA BOYUTU

Pingendo web tasarımcıları ve geliştiricileri için hazırlanmış başarılı bir masaüstü kodlama ve kod düzenleme uygulamasıdır.

Web tasarım ve geliştirmeyle uğraşan kullanıcıların MAC'leri üzerinde mutlaka yer alması gereken ücretsiz yazılımlardan olan Pingendo, HTML ve CSS dosyaları üzerinde kolayca çalışılmasına olanak tanımaktadır.

Aynı zamanda web tasarımcılığına veya geliştiriciliğine yeni giriş yapan kullanıcılar için de çok yararlı bir program olan Pingendo, içerisinde yer alan hazır temalar ve bileşenler sayesinde kullanıcılara HTML ve CSS kodlarını öğrenecekleri dönem içerisinde baya yardımcı olacaktır.

Bilgisayarınızda yer alan HTML dosyaları üzerinde çalışmanıza olanak tanıyan program, ayrıca hazır temalar ve kodlar üzerinde düzenlemeler yapmanıza da olanak sağlamaktadır.

Ayrıca hazırlamış olduğunuz sayfaların farklı çözünürlükler altında nasıl görüntüleneceğini yine Pingendo ile kolayca görüntüleyebilir ve düzenleme işlemlerini bu yönde yapabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cool Page 2.72

    Cool Page, sayfa düzeninde nesneleri basitçe sürükleyip bırakarak bir sayfa oluşturmanızı sağlayan bir WYSIWYG Web tasarım aracıdır.
  • HotDog Pagewiz

    Hoş bir web sayfası tasarlayıcı.
  • Menu Maker 4.0

    DHTMLmenu hazirlayicisidir.
  • Ewisoft Website Builder

    Web sayfası yapmak için...
  • 1site lite

    web site hazırlamak için
  • 2D 3D Pie Chart

    Siteniz için grafik yapın...
  • AceHTML Pro

    Sitenizi asp,phphtml gibi dillerle hazırlayın...
  • Active Local Pages

    ASp,Cgi gibi dosyaları calıstırın...