Pişti

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.7/5 ZİYARETÇİ
30,883 TOPLAM İNDİRME
4.3 MB DOSYA BOYUTU

Pişti, klasik 2 ve 4 kişilik pişti oyununu oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli Android oyunudur.

Pişti, yapay zekaya karşı pişti oynayarak boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiz oldukça keyifli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Çoğu kişinin küçük yaşta öğrendiği en basit kart oyunlarından biri olan Pişti'nin püf noktası kartları saymaktır. Çıkan kartları takip ederek ihtimalleri göz önünde bulundurabildiğiniz zaman daha usta bir pişti oyuncusu olabilirsiniz.

2 ve 4 kişilik oyun modunda yapay zekaya karşı mücadele vereceğiniz bu oyunda, ufak iş molalarını, okul teneffüslerini ve boş zamanlarınızı eğlenceli hale getirebiliyorsunuz.

Android telefon ve tabletleriniz üzerinden oynayabileceğiniz Pişti'yi hemen ücretsiz indirerek bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Oyun hakkında daha fazla fikre sahip olmak için ve geel görünüme gözt atmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Pişti

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
481 TOPLAM İNDİRME

Pişti, yeni insanlarla tanışmanın en basit ve hızlı yoludur.

Pişti, Facebook profilinizdeki bilgileri alarak size en uygun kişiyi bulup karşınıza çıkaran, onunla tanışmanıza yardımcı olan bir sosyal ağ uygulamasıdır. Tamamen Türkçe olan uygulama ile yakınınızdaki arkadaşlık kurmak isteyen kişilerle tanışabilir, onlarla sohbet etmeye başlayabilirsiniz.

Pişti, popüler arkadaşlık uygulaması Tinder'a fazlasıyla benzeyen bir mobil uygulama. Profilinizi oluşturmak için telefon numaranız yerine Facebook hesabınıza ihtiyaç duyan uygulama Tinder ile aynı mantıkta çalışıyor. Konumunuzu tespit ederek, yakınınızdaki size uygun kişileri listeliyor. Kişiyi beğendiğinizde, o da sizi beğenirse yeni bir arkadaşlığın temeli atılmış oluyor.

Tinder’ın Türk versiyonu diyebileceğimiz uygulamada filtreleme seçeneği de bulunuyor. Mesafe ve yaş aralığını kaydırma çubuğunu kullanarak belirleyebiliyorsunuz. Eğer uygulamanın bulduğu kişiler size uygun değilse veya başka bir sebepten ötürü memnun kalmadıysanız hesabınızı doğrudan uygulama içerisinden tek dokunuşla silme şansına sahipsiniz.

Pişti, arkadaşlık kurmakta zorlanan kişilere yönelik hazırlanmış çok yeni bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twitter

    Windows 10 için resmi Twitter uygulaması ile dünyada olan biteni takip edin.
  • DeviantArt

    DeviantArt, 7/24 sanatsal çalışmalarınızı paylaşabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Keybase

    Keybase, çapraz platform desteği sunan açık kaynak, güvenli mesajlaşma programı.
  • Tumblast

    Tumblast, sosyal paylaşım sitesi Tumblr'ı Windows platformuna taşıyan evrensel uygulama.
  • VK

    Dünyanın ikinci büyük sosyal ağ platformu VKontakte'ın Windows 8 uygulamasıdır.
  • MultiMi

    Tek bir kanalla sosyal medya hesaplarınızı ve e-posta hesaplarınızı yöneterek kendinize ait özel bir alan yaratan MultiMi, kullanıcılara zaman kazandırıyor.
  • TweetDeck

    Twitter tarafından üretilen TweetDeck, Facebook ve Twitter hesaplarını masaüstünüzden kontrol etmek için hazırlanmış şık ve pratik bir uygulama.
  • RockMelt

    Sosyal medya tutkunu kullanıcıları hedef alan RockMelt, Facebook ve Twitter hesaplarının sürekli takip edilmesini ve daha hızlı paylaşım yapılmasını amaçlayan bir internet tarayıcısı.