PixAnimator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
692 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Çektiğiniz fotoğrafları süsleyerek kendi zevkinize göre hazırlayacağınız video kreasyonlarını arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Özel anlarınızdan oluşan fotoğraf albümlerinizi süsleyerek daha canlı fotoğraflar elde etmek istiyorsanız, PixAnimator uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Fotoğraf çekmek ve bu fotoğrafları çeşitli efektler ve filtreler ile süsleyerek paylaşmak benim ve birçok kullanıcının zevkle yaptığı bir çalışma. Fotoğrafları daha canlı göstererek ilgi odağı haline getirmek sizin de keyif alarak yaptığınız bir çalışma haline geldiyse, PixAnimator uygulaması tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak türden. 400’den fazla hazır şablon ve çeşitli fotoğraf düzenleme seçenekleriyle benzersiz fotoğraflar ve video kreasyonları oluşturabileceğiniz uygulama, her gün güncellenen video döngüleriyle fotoğraflarınızı ilgi odağı haline getirecektir.

Oldukça basit bir kullanımı olan PixAnimator uygulaması, Windows 8.1 işletim sistemli bilgisayarlarınızda fotoğraflarınızı keyif alarak düzenleyebilir, oluşturduğunuz çalışmaları ise sosyal medya platformlarında ya da arkadaşlarınızla paylaşarak keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz PixAnimator uygulamasının işlevlerinden faydalanabilmek için internet bağlantınızın aktif olması gerekiyor.

Volkan Yılmaz

PixAnimator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME
8.6 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflarınızı bambaşka görünümlere kavuşturarak, video kolajları oluşturmak için PixAnimator uygulamasını kullanabilirsiniz.

PixAnimator uygulamasıyla çektiğiniz fotoğraflara çeşitli efektler ekleyerek, benzersiz görünümler kazandırabilirsiniz.

Hoşumuza giden bir anın fotoğrafını çektikten sonra, bunu sosyal medya platformlarında bulunan arkadaşlarımızla da paylaşmak istiyoruz. Fotoğraf düzenleme uygulamalarının başarılı sonuçlar vermesi ile fotoğraflarımızı süsleyerek paylaşmak daha çok ilgi çekici olabiliyor. PixAnimator uygulaması da, fotoğraflarınıza canlılık katarak bu fotoğraflardan eşsiz kolaj videolar oluşturmanızı sağlıyor. Pek çok özelliği ücretsiz olarak sunulan PixAnimator uygulaması, çeşitli video döngüleriyle eğlenceli vakit geçirmenizi kolaylaştırıyor.

Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen PixAnimator uygulamasını kullanabilmek için internet bağlantısına ihtiyaç duyuluyor ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Uygulamanın genel özellikleri ise şu şekilde:

  • Her gün yeni bir video döngüsü,
  • Kaydetme ve paylaşma,
  • Galeri ya da kameranızı kullanarak sosyal ağlarda paylaşma imkanı,
  • Videolara mesajlar ekleyebilme,
  • Kullanıcı hareketleri.
Volkan Yılmaz

PixAnimator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
19.5 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflarınızı bambaşka görünümlere kavuşturarak, video kolajları oluşturmak için PixAnimator uygulamasını kullanabilirsiniz.

Fotoğraflarınızı bambaşka görünümlere kavuşturarak, video kolajları oluşturmak için PixAnimator uygulamasını kullanabilirsiniz.

Çektiğimiz fotoğrafları internette paylaşırken mutlaka efektlerle süsleyip, o şekilde paylaşıyoruz. Renkleri daha canlı hale getirerek, fotoğrafların daha çarpıcı hale gelmesini sağlayan bu tür efektler bazı kullanıcılarının vazgeçilmezi haline geldi desek yeridir. PixAnimator adlı uygulama da, fotoğraflarınızı canlı hale getirerek, çeşitli video kolajları oluşturmanızı sağlıyor. 400’den fazla hazır şablon, fotoğraf kırpma, boyutlandırma seçenekleri ve video oluşturma seçenekleri sunan PixAnimator uygulaması ile benzersiz video döngüleri oluşturmanız mümkün.

Kullanımı oldukça basit olan ve internet bağlantısına ihtiyaç duyan PixAnimator uygulaması, iOS işletim sistemiyle çalışan iPhone ve iPad cihazlarınızda, eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. Oluşturduğunuz fotoğraflar ve videoları sosyal medya platformlarında kolayca paylaşabileceğiniz PixAnimator uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

PixAnimator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
413 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflarınızı 400'den fazla hazır şablondan birini seçerek düzenleyebilir ve her gün güncellenen video döngüleriyle, benzersiz kolajlar oluşturabilirsiniz.

PixAnimator uygulaması, Mac işletim sistemli bilgisayarınızda kullanabileceğiniz ve fotoğraflarınızı süsleyerek benzersiz video kreasyonları oluşturabileceğiniz başarılı bir uygulama.

Fotoğraf çekerek arkadaşlarıyla ya da sosyal medya platformlarında paylaşmayı seven kullanıcıların vazgeçilmezi olan filtre ve efektler, PixAnimator uygulamasıyla bir araya geliyor. Kendi zevkinize göre düzenleyerek ortaya çıkan çalışmalarınızı 400’den fazla hazır şablonla birlikte her gün güncellenen video kreasyonlarıyla zenginleştirmeniz de mümkün. Fotoğraflarınıza ya da videolarınıza çeşitli mesajlar da ekleyebileceğiniz uygulamanın işinize yarayabilecek pek çok işlevini ücretsiz olarak kullanarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Oluşturduğunuz çalışmaları ister cihazınıza kaydedip albüm haline getirebilir, isterseniz de internette paylaşarak arkadaşlarınızın ve diğer kullanıcıların beğenisine de sunabilirsiniz. Başarılı bir tasarım ve basit kullanımıyla öne çıkan PixAnimator uygulamasını Mac işletim sistemli bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

PixAnimator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflarınızı çeşitli görünümlere büründürerek benzersiz video kolajları oluşturabilirsiniz.

Çektiğiniz fotoğrafları çeşitli efekt ve filtrelerle süsleyerek, internette veya arkadaşlarınızla paylaşmaktan hoşlanıyorsanız PixAnimator uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Fotoğraflarınızı canlı bir görünüme kavuşturarak, onlardan benzersiz video kolajları oluşturmanız için büyük kolaylık sağlayan uygulama, 400’den fazla hazır şablon ile geniş bir arşiv sunuyor. Fotoğraflarınızı kırparak ya da yeniden boyutlandırarak, çeşitli nesneler ekleyebiliyor ve hatta üzerine istediğiniz yazıları ekleyebiliyorsunuz. Her gün güncellenen video döngüleriyle, fotoğraflarınızdan farklı videolar oluşturabileceğiniz PixAnimator uygulaması, Windows Phone kullanıcılarının mutlaka denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Oluşturduğunuz çalışmaları paylaşabilmek için hızlı bir internet bağlantısına ihtiyaç duyan PixAnimator uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Özellikler:

  • Galeri ve kamera fotoğraflarını kullanabilme,
  • Günlük eklenen video döngüleri,
  • Kullanıcı kreasyonları,
  • Kaydetme ve paylaşma seçenekleri,
  • Fotoğraf düzenleme seçenekleri (kırpma, yeniden boyutlandırma vb.),
  • Önizleme,
  • Kolaj videolar oluşturabilme.
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixlr

    Pixlr zengni filtre ve efekt seçenekleri sunan bir fotoğraf düzenleme programıdır.
  • ExifTool

    Fotoğraf, ses ve video dosyalarınızın EXIF bilgilerini düzenlemek ve kategorilere ayırmak için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • nomacs

    Nomacs programını kullanarak fotoğraf ve resim dosyalarınıza kolaylıkla çeşitli efektler uygulayabilir ve kaydedebilirsiniz.
  • Collagerator

    Bilgisayarınızda ücretsiz ve kolay kullanılır bir programla fotoğraf kolajları yapmak için bu programı deneyebilirsiniz.
  • Photivo

    Photivo, fotoğraflarınızı profesyonel bir şekilde işleyebileceğiniz başarılı bir fotoğraf işleme yazılımıdır.
  • Luminance HDR

    Elinizdeki farklı ışık düzeylerinde çekilmiş fotoğraflardan bir HDR fotoğraf oluşturmak için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Photo Scanner

    Photo Scanner, bir donanım tarayıcısının yerine geçen bir fotoğraf tarayıcısıdır. Bu program, örneğin, fotoğraflanan bir sayfayı A4'e dönüştürebilir.