Pixel Pix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

Pixel Pix uygulamasını kullanarak kendi fotoğraflarınızı Android cihazlarınızdan pikselli bir hale getirebilirsiniz.

Pixel Pix uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak fotoğraflarınızı kolayca piksel fotoğraflara dönüştürmenize olanak tanıyan ilginç fotoğraf düzenleme ve efektlendirme uygulamaları arasında. Özellikle 90'ların başından kalmış gibi görünen oyunların görünümünü kendi fotoğraflarınıza uygulamak istiyor ve böylece arkadaşlarınızı şaşırtmak istiyorsanız göz atmadan geçmemeniz gerekenler arasında.

Oldukça kolay kullanılır bir yapıya sahip olan uygulama, içerisinde çok sayıda filtre barındırıyor ve dilerseniz etiketleri kullanarak fotoğrafınızı süslemenize de izin veriyor. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra resminizi paylaşmak için kullanabileceğiniz sosyal medya butonları da tabii ki unutulmamış.

Yiğit Ekim Demir

Pixel Pix

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Pixel Pix uygulamasını kullanarak tüm fotoğraflarınızı iPhone ve iPad cihazlarınızdan piksellenmiş bir hale getirebilirsiniz.

Pixel Pix uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının fotoğraflarını pikselli ve retro oyunlarda olduğu gibi bir görünüme kavuşturabilmek için kullanabilecekleri ücretsiz fotoğraf düzenleme araçları arasında yer alıyor. Böylelikle indie oyunlarda ya da 90ların başındaki oyunlarda olduğu gibi kareli bir görünüme sahip olabiliyorsunuz.

Bu görünümü sağlamak için kullanabileceğiniz çok sayıda farklı filtre uygulamada mevcut. Hatta dilerseniz etiketler ve stickerlar ile fotoğraflarınızı daha da eğlenceli bir hale getirebiliyorsunuz. Tüm düzenlemeleri yaptıktan sonra tek yapmanız gereken sosyal medya paylaşım butonlarını kullanmak ve arkadaşlarınızın da bu görüntüleri görmelerine izin vermek!

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pix: Pixel Mixer

    Pix: Pixel Mixer, fotoğraflara efekt verme ve çerçeve ekleme gibi çeşitli özellikleri bulunan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Conceptis Link-a-Pix

    Oyunun tadını pixel pixel çıkarın.
  • Pix

    Pix, fotoğraflarına göz alıcı efektler ve filtreler eklemek isteyen Android kullanıcılarının hoşuna gidebilecek bir seçenek.
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Pixel Combat APK

    Pixel Combat APK, Minecraft karakterlerinin yer aldığı piksel görselli zombili FPS oyunu. Pixel Combat APK Android oyunu indirmesi ve oynaması ücretsiz!
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.
  • Pixel Archer King

    Pixel Archer King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.
  • Pixel Cup Soccer 16

    Pixel Cup Soccer 16 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur