Pixel Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Pixel Race, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve ücretsiz olan ücretsiz bir yarış oyunudur.

Android cihazlarınız üzerinde geçmiş yılların en popüler atari oyunlarından biri olan Pixel Race'i ücretsiz olarak indirerek oynayabiliyorsunuz. Flappy Bird'e benzer yapıda olan fakat çok daha eski bir oyun olan Pixel Race'de piksellerden oluşan ufak bir arabayı kontrol ediyorsunuz. Amacınız ise bu araba ile yolda ilerleyerek yüksek puan toplamak. Fakar bu sandığınız kadar kolay değil. Çünkü yolda ilerlemenizi engellemek adına önünüze çıkacak olan objeler bulunmaktadır.

Oyuna başladığınızda karşınıza çıkacak olan engel sayısı az olsa da ilerledikçe çoğalarak oyunun zorluğu artmaktadır. Objeleri atlatmak dışında yol üzerindeki altınları da toplamalısınız. Bu sayede daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz.

Oyunun grafikleri günümüzde geliştirilen gelişmiş oyunlara benzemesede tatmin edecek seviyededir. Oldukça basit yapılı bir oyun olan Pixel Race ile saatlerce keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Yarış oyunları oynamak hoşunuza gidiyorsa, Pixel Race'i Android telefon ve tabletlerine ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca alacağınız yüksek puanları sosyal medya üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz. Bu sayede kimin daha yetenekli olduğunu gösterebilirsiniz.

Barış YANIK

Pixel Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
5.3 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Race, yol üzerinde karşılaşacağınız tüm objeleri atlatarak en yüksek puanı elde etmeye çalışacağınız eski atari oyunlarına benzeyen bir yarış oyunudur.

Pixel Race, atarilerinizde mutlaka oynamış olduğunuz yada tanıdıklarınızı oynarken görmüş olduğunuz eski tür bir yarış oyunudur. Eğer atarilerin olduğu dönemde büyümediyseniz bile oyunun size tanıdık geleceği kesin. Sizi geçmişe götürecek oyunlardan biri olan Pixel Race uygulama mağazası üzerindeki en eğlenceli oyunlardan bir tanesidir.

Uygulama içerisinde nokta şeklinde piksellerden oluşmuş bir arabayı kontorl ediyorsunuz. Oyun yapısı olarak Flappy Bird'e benzetebileceğimiz Pixel Race, çok daha eski bir oyundur. Oyunun grafikleri minimalistik ve neredeyse tüm Android cihazlar üzerinde herhangi bir performans kaybı yaşamadan rahatlıkla oynanabilir. Oyundaki amacınız yolda karşınıza çıkan tüm objeleri atlatmak ve alabildiğiniz kadar çok puan almak. Oyunda ilerledikçe karşınıza çıkacak olan objelerin sayısı artmaktadır. Oyun ilk başladığında biraz kolay gelebilir fakat ilerledikçe zorlaştığını göreceksiniz.

Yol üzerinde karşınıza çıkacak olan objeleri atlatmak dışında altınları da toplamanız gerekiyor. Böylelikle daha yüksek puanlar elde edebilirsiniz. Oyunun kontrolleri oldukça basittir. Ekrandaki yön tuşlarını kullanarak aracınızı kontrol edebilirsiniz. Oyunun sahip olduğu sosyal medya entegrasyonu sayesinde aldığınız yüksek puanları sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • Fun Race 3D APK

    Fun Race 3D APK, zorlu parkurları ve yüzlerce seviyeyi içerisinde barındıran bir yarış oyunudur.
  • Geometry Race

    Geometry Race, fütüristik aracımızla yarış yaptığımız eğlenceli bir beceri odaklı yarış oyunu.
  • ReRunners: Race for the World

    ReRunners: Race for the World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Cosmo Race

    Cosmo Race mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Death Race

    Death Race aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • Millenium Race

    Millenium Race, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur.
  • Traffic Race Multiplayer

    Traffic Race Multiplayer başarılı bir mobil yarış oyunudur