Pixelapse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
15.9 MB DOSYA BOYUTU

Pixelapse programını kullanarak tasarım ekibinizin tüm proje dosyalarına kolayca erişmesini ve düzenleyebilmesini sağlayabiliyorsunuz.

Pixelapse programı, görsel tasarım projeleriyle uğraşan Windows kullanıcılarının faydalanabilecekleri ücretsiz bir bulut depolama ve düzenleme uygulaması olarak karşımıza çıktı ve bilhassa ekip olarak projeler üzerinde işlemler gerçekleştirenlerin hoşuna gidecektir. Hem kolay kullanılır yapısı hem de sunduğu araçlar sayesinde uygulamayı kullanırken herhangi bir zorluk çekeceğinizi de sanmıyorum.

Uygulama, Dropbox kullanır gibi sanal bir depolama alanına sahip olmanızı sağlıyor ve bu depolama alanına elinizdeki görselleri, HTML ve diğer formatlardaki web tasarımlarını atabiliyor, daha sonra sunulan online araçlar sayesinde bu dosyalar üzerinde basit işlemler de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Dosyaların düzenlenmesi için belirlediğiniz ekip, direkt olarak bu alana erişebiliyor ve bu sayede hiç zorlanmadan bir ekip olarak aynı proje üzerinde çalışabiliyorsunuz. Eğer daha fazla depolama alanı ve özelliğe sahip olmak istiyorsanız uygulama içi satın alma seçenekleriyle çok daha gelişmiş özelliklere de erişmeniz mümkün.

Projenizi bir yandan Dropbox üzerinde de yedeklemek için kullanabileceğiniz bağlantı kurma seçenekleri de yine Pixelapse'ın sunabildikleri arasında. Uygulamanın Photoshop ve diğer görsel düzenleme programlarına ait formatlara ve CSS, HTML, JavaScript gibi kodlama formatlarına hakim olması sayesinde bu dosyaları görüntüleyebiliyor, düzenleyebiliyor ve isterseniz pratik bir kaç araçtan daha faydalanabiliyorsunuz. Fakat bu işlemler programın Windows arayüzünden değil web servisi üzerinden gerçekleştiriliyorlar.

Ekip çalışmaları yapanların beğeneceğine inandığım ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Pixelapse

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
23.1 MB DOSYA BOYUTU

Pixelapse uygulamasını kullanarak görsellerinizi bulut depolama alanınızda saklayabilir ve ekip arkadaşlarınızla ortak projeler yürütebilirsiniz.

Pixelapse uygulaması, temel olarak bir bulut depolama servisi uygulaması diyebiliriz ancak uygulamanın pek çok benzer uygulamanın aksine çeşitli düzenleme ve görüntüleme araçları da barındırması sayesinde bir miktar farklılığa sahip olduğunu da söyleyebilirim. Ücretli ve ücretsiz seçeneklere sahip olması sayesinde kullanıcılar kendilerine uygun opsiyonları tercih edebiliyorlar ve çok kolay kullanılır yapısı sayesinde tüm fonksiyonlarına erişmek de bir o kadar basit hale geliyor.

Pixelapse'ı kullanırken, uygulama kurulumunu gerçekleştirdiğinizde web sitesi üzerinden bir hesap açmanız gerekiyor ve daha sonra bu hesap Mac'inizde bulunan programla bağlantılandırılıyor. Bu aşamada sabit diskinizde oluşturulan Pixelapse klasörüne attığınız dosyalar direkt olarak bulut sunucularına aktarılıyorlar ve böylece her zaman diğer cihazlarınızdan otomatik senkronizasyon olanağı doğuyor.

Dilerseniz Pixelapse alanınızda yarattığınız projeleri diğer iş arkadaşlarınızla paylaşabiliyor ve böylece ortak proje yönetimi de gerçekleştirebiliyorsunuz. Görsel tasarımlar veya web tasarımla ilgilenen kullanıcılar ise uygulamanın web servisi bölümünün sunduğu tasarım araçlarını faydalı bulacaklardır.

Her ne kadar ücretsiz sürümü bazı kısıtlandırmalar barındırsa da amatör çalışmalar için ücretli seçeneklere ihtiyaç duymayacağınızı söyleyebilirim. Yeni ve etkili bir bulut depolama uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 500px

    500px, popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.
  • Tribler

    Tribler, ses, video, resim dosyaları ve daha fazlasını indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dosya paylaşım programıdır.
  • Seafile

    Seafile küçük ekiplerin ortak dosya ve dökümanlar üzerinde çalışmasını kolaylaştıran senkronizasyon ve dosya paylaşım programıdır.
  • Minus

    Paylaşacağınız 50GB'a kadar dosyalarınız var ise Minus size bu imkanı sunan özel bir dosya depolama ve paylaşım programıdır.
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Vuze

    Java platformunda dosya paylaşım olanağı ve torrent desteği sunan Vuze, şık arayüzünde kolaylıkla video indirip izlemenizi sağlar.
  • FrostWire

    FrostWire aradığınız müzik, resim ve video dosyalarını ve Word, PowerPoint, PDF dokümanını kolaylıkla bulup indirebileceğiniz bir paylaşım programı.
  • Dropbox

    Dropbox Windows PC, Mac bilgisayarlar ve mobil cihazlar (Android, iOS) için ücretsiz 2 GB alan veren bulut depolama - dosya paylaşım servisi.