Pizza Picasso

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
9.9 MB DOSYA BOYUTU

Pizza Picasso, Android cihazlarınızda lezzetli pizzalar yapabileceğiniz bir çocuk oyunudur.

Pizza Picasso, yemek yapma oyunlarından hoşlanan kullanıcıların oynayabileceği bir çocuk oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, leziz pizza malzemeleriyle teker teker ilgilenerek ve istediğiniz boyda hamurları yaparak pizza yapabilirsiniz. Özellikle küçük yaştaki oyunseverlerin beğeneceğini düşünüyorum. 

Oyunu tasarımından başlayarak anlatmaya çalışayım. Oyunun görsellerinin gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim fakat oynarken bazı dokunuşları iyi algılamadığını hatırlatmakta fayda var. Öyle ki, pizza hamurunu açarken hiç istemediğim şekiller ortaya çıktı. Bu tabi benim beceriksizliğim, sizler bu konuda daha başarılı olacaksınızdır. Her şeyi sırasıyla gerçekleştiriyorsunuz ve bu bağlamda oyun bizlere bir bakıma pizza tarifi vermiş oluyor. Yani gerçek hayatta yapmak isteseniz hamuru oluşturma kısmı hariç tüm süreçlerden geçiyorsunuz. Üstelik pişirme sırasında ısıyı iyi ayarlayamazsanız pizzanızı yakabilirsiniz. 

Bu tarz oyunları seven kullanıcılar Pizza Picasso'yu ücretsiz olarak indirebilirler. Pizza'nın yemek masasına gelmeden önce hangi aşamalardan geçtiğini merak ediyorsanız hoşunuza gidecektir.

Gökhan Abay

Pizza Picasso

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
16.5 MB DOSYA BOYUTU

Pizza Picasso, iPhone ve iPad cihazlarınızda leziz pizzalar yapabileceğiniz eğlenceli bir çocuk oyunudur.

Pizza Picasso, hem oyun oynayıp hem de pizza yapımını öğrenebileceğiniz bir çocuk oyunu. iPhone ve iPad cihazlarınızdan rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda, bir pizza yapımına başından sonuna kadar ortak oluyoruz. Boş vakitlerinizi eğlenerek geçirebileceğiniz bir oyun olması sebebiyle denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Pizza yapmak gerçekten marifet istiyor. Bizlere kolay gelse de bu işin ustaları ciddi bir emek sarfediyorlar. Daha önce yapmaya kalktınız mı bilmiyorum ama inanın 10 dakikada yemeye benzemiyor. Malzemeleri özenle hazırlamak, hamuru iyi mayalamak ve iyi pişirmek zorundasınız. Pizza Picasso oyunu bizlere bu serüvene başından sonuna kadar ortak olma imkanı veriyor. 

Oyuna ilk başladığınızda karşımıza malzemeler geliyor. Önce yeşil biberi, sonra da sırasıyla soğan, kırmızı biber, sucuk ve domatesi dilimliyoruz. Daha sonra hamurumuzu büyük bir özenle genişletmemiz gerekiyor. Pizza sosumuzu da aynı özenle yerleştirdikten sonra sıra malzemeleri yerleştirmeye geliyor. Bu noktada malzemeleri iyi yerleştirmenizi öneririm. Zira pişirdiğiniz zaman güzel bir görüntüsü olmasını istersiniz. Pişirirken ısıyı da iyi ayarlamayı unutmayın derim.

Bu tarz oyunları seven kullanıcılar Pizza Picasso'yu ücretsiz olarak indirebilirler. Pizza yaparken hem oyun oynamak hem de öğrenmek isterseniz oynamanızı öneririm. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pizza Maker Kids

    Pizza Maker Kids'te birbirinden lezzetli pizzalar yapmaya çabalıyoruz.
  • İyi Pizza, Güzel Pizza APK

    İyi Pizza, Güzel Pizza APK bir mutfak restoran oyunu olarak geçmektedir. Kendi pizza dükkanınızda size özel pizzalar üretebilirsiniz.
  • Pizza Ready

    Bir restoran işletme simülasyonu olan Pizza Ready'de, pişirmeden temizliğe kadar her işe koşmanız gerekiyor.
  • Like a Pizza APK

    Android akıllı telefon ve tabletinizde pizza restoranı işletmek istiyorsanız aradığınız oyun Like a Pizza demektir.
  • Domino's Pizza Türkiye

    Domino's Pizza Türkiye, Domino's Pizza'dan siperiş verme işlemlerinizi kolaylaştıracak ve hızlandıracak olan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Raccoon Pizza Rush

    Raccoon Pizza Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir karşıdan karşıya geçme oyunudur
  • Mold on Pizza

    Mold on Pizza'da stratejik yeteneklerimizi test ediyoruz
  • Pizza Maker

    Pizza Maker, aşçılık yetenekleriniz sergileyerek birbirinden farklı ve lezzetli pizzalar yapmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.