Playcast

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,066 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Playcast, Windows PC'nizdeki video, fotoğraf ve müziklerinizi kablosuz olarak televizyonunuza aktarma kolaylığı sunuyor.

Playcast, Windows işletim sistemli bilgisayar ve tabletinizde izlediğiniz filmi veya dinlediğiniz müziği televizyonunuza kablosuz olarak aktarmak istediğinizde kullanabileceğiniz bir uygulama.Chromecast, Apple TV veya DLNA etkinleştirilmiş Smart TV’ye sahip iseniz video, fotoğraf ve müziklerinizi kablolarla uğraşmadan yansıtabileceğiniz pratik ve kolay kullanımlı bir uygulama.

Windows işletim sistemiyle birlikte gelen kablosuz görüntü aktarma özelliğini kullandıysanız Playcast’i de rahatlıkla kullanabileceğinizi düşünüyorum. Gerek telefon gerekse de bilgisayarınızdaki medya dosyalarınızı tek dokunuşla büyük ekranlı televizyonunuza yansıtmak için tek yapmanız gereken oynatıcı barında çıkan görüntü aktarma simgesine dokunmak. Akabinde çıkan listeden DLNA akıllı televizyonunuzu seçerek hızlıca aktarımı sağlayabiliyorsunuz.

Playcast’i kablosuz görüntü ve ses aktarımı olarak kullanabilmenin haricinde medya oynatıcısı olarak ta kullanma şansına sahipsiniz. Yerel alanda ve OneDRive, Google Drive, Dropbox gibi bulut depolama servislerinde bulunan dosyalarınıza erişip dahili oynatıcıdan görüntülemeniz mümkün.

Erkan Calp

Playcast

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
228 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Playcast, telefonunuzdaki video, fotoğraf ve müzikleri televizyonunuza kablosuz aktarmanıza imkan tanıyor.

Playcast, adından da tahmin edeceğiniz üzere Windows Phone telefonunuzdaki video, fotoğraf ve şarkıları televizyonunuzdan görüntülemenize izin veren bir uygulama. Chromecast, Apple TV, DLNA bağlantısını destekleyen Akıllı Televizyon veyahut Xbox oyun konsolunuza görüntü ve ses aktarımını bu ufak uygulamayla kolaylıkla yapmanız mümkün.

Windows Phone telefonunuzla çektiğiniz video ve fotoğrafları hızlıca televizyonunuzda görüntülemek istediğinizde kullanabileceğiniz kablosuz çözüm diyebilirim. Daha önce Windows’un kablosuz görüntü aktarma özelliğini kullandıysanız zaten zorluk çekmeyeceksiniz. İlk defa kablosuz yansıtma özelliğini kullanacaksanız fotoğraf ve video oynatma ekranında en aşağıda çıkan bardaki simgeye dokunarak kolaylıkla telefonunuzdaki içerikleri televizyonunuza veya oyun konsolunuza aktarma yapabileceğinizi belirteyim.

Evrensel uygulama olarak karşımıza çıkan Playcast’i müzik çalar olarak kullanmanız da mümkün. Telefonunuzun dahili depolama alanında ve bulutta depoladığınız müzik, fotoğraf ve videolarınızı görüntüleme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Revel

    Adobe Revel ile tüm fotoğraf ve videolarınız tek bir yerde.
  • Fhotoroom

    Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • Parma Video Player

    Parma Video Player ile ücretsiz olarak internetten video indirebileceksiniz.
  • 500px

    500px, popüler fotoğraf paylaşım uygulamasıdır.
  • Afterlight

    Afterlight, popüler fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ve hem tablette hem de bilgisayarda rahatlıkla kullanılabiliyor.
  • PhotoFunia

    PhotoFunia, yüzlerce efekt sunan bulut tabanlı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • CropiPic

    CropiPic, sosyal ağlarda paylaştığınız fotoğraf ve videoları düzenleyebildiğiniz pratik ve ücretsiz bir uygulama.
  • Video Diary

    Video Diary, tüm Windows cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz video düzenleme ve efekt uygulaması.