PlayOn

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,494 TOPLAM İNDİRME
135.85 MB DOSYA BOYUTU

PlayOn, internet üzerinden eriştiğiniz çevrim içi video sitelerini ve kanalları TV'nizden izleyebilmenize olanak sağlayan bir yazılımdır.

Çevrim içi olarak video izlemek güzel  ve eğlencelidir. Fakat bilgisayar başında sürekli oturmak bir süre sonra sizi sıkabilir. İnternet bağlantınızı kullanarak kanalları televizyonunuzda izlemek bu yazılımla mümkün; hem de kablolu bağlantı gerekmeksizin. Bu noktada size PlayOn yardımcı olacak.

PlayOn, bilgisayarınıza indirip kurduğunuz ve daha sonra; Hulu, Comedy Central, ESPN, FOX, NetFlix, Amazon VOD, YouTube, CNBC-E, CNN,TBS, PBS, MTV ve daha pek çoğunu TV’den internet bağlantınızla izleyebileceğiniz bir yazılımdır.

PlayOn’u Windows işletim sistemli bilgisayarınıza indirin ve kurun. Sonra programı çalıştırın. Daha fazlasına ihtiyacınız yok. Eğer PlayStation 3, Wii veya Xbox 360’a sahipseniz, PlayOn bunlarla çok iyi arkadaş olacaktır ve onları ağınız üzerinden tanıyacaktır.

Bilgisayarınızda Wi-Fi bağlantınızı kullanarak PlayOn programını çalıştırdığınızda, internet üzerinde kullanılabilir olan tüm servisler TV’nizde izlenebilir olacaktır.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Google Password Decryptor

    Google Password Decryptor popüler web tarayıcıları ve messenger gibi çeşitli Google uygulamaları tarafından saklanan Google hesabı parolalarınızı kurtaran bir programdır.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.