Pocket Avenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
63.6 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Avenger, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz yükleyip oynayabileceğiniz zombili koşu oyunu.

Pocket Avenger, sonsuz koşu türünü ve zombilerle birleştiren bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz yükleyip oynayabileceğiniz zombili koşu oyununda zombileri tek vuruşta indirebileceğiniz birçok silah ve güçlendirici kullanımınıza veriliyor.

Windows platformlarına özel sunulan zombi koşu oyunu oynanış itibariyle oldukça basit. Tek yapmanız gereken zombilere yakalanmamak. Bunun için bir yandan tabanca, tüfek veya lazer silahınızı kullanıyor ve sürekli koşuyor ve zıplıyorsunuz. Oyunun başında yapacağınız hareketler kısıtlı iken seviye atladıkça oyun zorlaşıyor ve zombilerden kaçmanız imkansız hale geliyor.

Hem dokunmatik hem de klasik kontrollerle rahatlıkla oynanabilen Pocket Avenger’da çoklu oyuncu desteği de bulunuyor. Bölüm sonu yaratıklarla mücadele ederken arkadaşınızın desteğini alabiliyor, haftalık düzenlenen turnuvalara katılabiliyorsunuz.

Pocket Avenger Özellikleri:

  • Bölüm sonu savaşlarını içeren yüzlerce zorlu seviye
  • Dünya genelinde oyuncuların katıldığı haftalık turnuvalar
  • Çok sayıda yükseltilebilir silah ve güçlendirici
  • Facebook’a bağlanarak oyun yedeğini alma
Erkan Calp

Pocket Avenger

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
70.5 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Avenger, zombilerden kaçmanız gereken hareketli oynanışa sahip kaliteli bir yapım.

Pocket Avenger, iPhone ve iPad’inizde ücretsiz oynayabileceğiniz zombi aksiyon oyunlarından biri. Zombi avcısı olarak etrafınızı saran zombileri elinize geçen silahlarla bir bir yok etmeye çalıştığınız oyunda 200’den fazla bölüm bulunuyor.

Tek başınıza oynayabildiğiniz veya haftalık turnuvalara katılabildiğiniz bir zombi sonsuz koşu oyunu olan Pocket Avenger’da zombilerin kafasını koparmak için kullanabileceğiniz çok sayıda silah mevcut. Tabancadan lazerli silahlara kadar çok sayıda silahın yanında güçlendirici de kullanımınıza sunuluyor.

Kolaydan başlayarak zora doğru ilerleyen ve bölüm sonlarında süprizlerle karşılacağınız yüzlerce bölüm sunan Pocket Avenger’ın kontrolleri oldukça basit. Tek yapmanız gereken zıplayarak engellere takılmamak. Zombileri öldürmek içinse silah seçmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Bu noktada oyunun kolay olduğunu düşünebilirsiniz ve de oyunun başlangıcı için haklısınız. Ancak oyunda ilerledikçe farklı silahlar kullanmaya başlıyor ve üzerinize daha fazla zombi geliyor.

Pocket Avenger, zombili oyunları oynamaktan keyif alan ve de oyunda hareket arayan herkese önerebileceğim bir oyun.

Erkan Calp

Pocket Avenger

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Pocket Avenger, Windows Phone telefonunuzda keyifle oynayacağınız bir zombili koşu oyunu.

Pocket Avenger, Windows Phone kullanıcılarına özel sunulan mobil oyunlar arasında yer alıyor ve sonsuz koşu türünü zombilerle başarılı bir şekilde harmanlıyor.

Eski Windows Phone cihazlarda da akıcı bir şekilde oynanan zombili koşu oyunu son derece basit bir oynanışa sahip olmasına rağmen oldukça popüler. Etrafınızı sarmaya çalışan zombileri kimi zaman koşarak ve zıplayarak atlatmaya çalışacağınız, kimi zaman da silahlarınızı kullanarak etkisiz hale getirmeye çalışacağınız oyun kolay başlıyor ve birkaç tuşu kullanarak zorlanmadan geçebiliyorsunuz. Ancak ilerledikçe bölümler zorlaşıyor ve bazı bölümleri birden fazla kez oynamadan geçemiyorsunuz.

Haftalık turnuvalara katılabileceğiniz ve arkadaşlarınızla birlik olup bölüm sonu canavarlarının üstünden geleceğiniz oyunda ilerledikçe yeni silahlar ve güçlendiriciler açılıyor. Tabancadan gelişmiş lazer silahlarına kadar seçim yapabileceğiniz pek çok silah bulunuyor.

Sonsuz koşu türünde ve zombili oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız iki türü birleştiren Pocket Avenger, tam da aradığınız oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Tanks 1.2

    Tank oyunu hiç bu kadar mini ve eğlenceli olmamıştı.
  • Poki for Pocket

    Poki for Pocket, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda kullanılabilen en iyi Pocket istemcisi.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • WhatsApp Pocket

    WhatsApp Pocket ile iPhone telefonunuzdan silinen WhatsApp mesajlarını ve medyalarını kurtarabilirsiniz
  • Pocket Radio Player

    Pocket Radio Player internet radyolarını dinlemenize olanak tanıyan ve Shoutcast uyumlu başarılı bir yazılımdır.
  • Pocket Synth v1.24

    Programa gireceğiniz frekans ayarları ve notalar ile çok güzel müzikler oluşturabilirsiniz..
  • Aplus Video to Pocket PC Converter

    Bilgisayarınızdaki videoları cep telefonunuza atmak için formatlarını değiştiren kullanışlı bir yazılım.
  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.