Pocket Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Pocket Hospital, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve kendinize ait bir sağlık tesisi inşa ederek sıkılmadan oynayacağınız simülasyon tarzı bir mobil oyundur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Pocket Hospital mobil oyunu, kendi hastanenizi kurup tıp dünyasında ün yapabileceğiniz sıra dışı bir simülasyon oyunudur.

Pocket Hospital mobil oyununda klasik simülasyon oyunlarında görülen bir atmosfer hakim. Oyunda muadillerinde olduğu üzere çeşitli binalar ve ekipmanlarla alanınızı donatacaksınız. Pocket Hospital mobil oyunun farkı ise bir hastane tesisi kuruyor olmanız.

Pocket Hospital mobil oyununda tesisinizi araçlar ve yeni binalarla geliştirebilirsiniz. Ayrıca size gelen hastaların şikayetlerine çözüm bulmak da sizin sorumluluğunuzda. Ancak gelen hastaların ilginç şikayetleri sizi biraz şaşırtabilir. Hastalara doğru tedavileri uyguladıkça şöhretiniz ve doğal olarak geliriniz de artacak. Keyifle oynayacağınız bir simülasyon oyunu olan Pocket Hospital’ı Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Pocket Hospital

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Pocket Hospital, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve kendi hastanenizi kurup tıp dünyasında isim yapabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pocket Hospital mobil oyunu, kendi hastane ve sağlık tesisinizi kurabileceğiniz ilginç bir simülasyon oyunudur.

Pocket Hospital mobil oyunu piyasadaki muadillerinden çok da farklı değil. Klasik simülasyon oyunu dinamiklerinde olduğu üzere temel amaç çeşitli bina ve ekipmanlarla alanınızı genişletmek ve geliştirmek. Tabi ki geliştikçe geliriniz artacak, geliriniz arttıkça da tesisiniz genişleyecek.

Pocket Hospital mobil oyununda tesisinize gelen hastalarla da siz ilgileneceksiniz. Oyunun bu kısmında biraz komedi gizlenmiş zira gelen hastaların “kendime vuramıyorum” gibi garip şikayetleri sizi şaşırtabilir. Böylelikle tekdüzeliğin önüne geçilirken oyuncuların sıkılması da önleniyor yahut geciktiriliyor. Oldukça kaliteli grafiklere sahip olan oyunda gerçekçilikten de söz etmek mümkün. Simülasyon oyunu sevenler için sıkılmadan oynanacak bir oyun olan Pocket Hospital mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • My Hospital

    My Hospital, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz hastane kurma oyunu.
  • Haywire Hospital

    Haywire Hospital, sıra dışı bir hastanede müdür olarak görev yaptığınız Android oyunu.
  • Hospital Sim Pro

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir hastane oyunu
  • Fun Hospital-Tycoon is back

    Kendi hastanenizi kurarak, birbirinden ilginç hastaları tedavi edebileceğiniz muazzam bir simülasyon oyunudur.
  • Pocket Tower

    Pocket Tower, kendinize gökdelen inşa etmenizi ve bu gökdelende ticaret yapmanızı amaçlayan bir simülasyon oyunudur.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Hospital Dash

    Hastaları tedavi edeceğiz.