Pocket Sports Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pocket Sports Basketball, basketbol ile masa oyunlarının bir arada sunulduğu bir mobil oyundur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pocket Sports Basketball basketbolun dinamikleri ile şans öğelerini birleştiren bir masa oyunudur.

Pocket Sports Basketball mobil oyununu ilk bakışta ismine aldanıp bir spor oyunu zannedebilirsiniz ancak aslında Pocket Sports Basketball oynaması oldukça keyifli bir masa oyunudur. Amerika Birleşik Devletleri’nde oldukça popüler bir kutu oyunu olan Pocket Sports Basketball’un aynı isimle mobil platforma sunulmuş hali olan oyunun kurallarından da kısaca bahsedelim.

Öncelikle Doğu ve Batı konferansı olmak üzere iki takım olduğunu belirtelim tıpkı NBA’de olduğu gibi. Ancak oyunun mobil versiyonunda takım isimleri de yer alıyor. Ancak yine de oyun iki kişiyle oynanıyor. Hamlelerin zar atışıyla belirlendiği oyunda bir skor tahtası üzerinde sayıları belirlemek adına her takıma üçer top haznesi veriliyor. Üç top haznesi de dolduğunda ekstra puanlar yazılıyor. Hamlelere geldiğimizde ise her oyuncu için zar atışı yapılıyor ve zarda yazan yönergeler takip ediliyor. Ayrıca her zarın rengi bir pozisyonu temsil ediyor. Yani kırmızı oyun kurucu iken sarı zar pivot anlamına geliyor.

Atak yapan takım zar atışını gerçekleştirirken zarda yazan yönergelere göre skor alınıyor ya da alınmıyor. Yani oyun kurucu olan kırmızı zardan başlamak üzere yapılan atışlarda yönerge pas verin diyorsa pası alan oyuncunun zarıyla bir atış daha yapıyorsunuz. Yönergeye göre üç sayılık ya da iki sayılık skorlar alabilirsiniz.

Sözün özü Pocket Sports Basketball oyununda işiniz şansa kalmış ancak keyifli vakit geçirmeniz garanti. Pocket Sports Basketball’u Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Pocket Sports Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
159 MB DOSYA BOYUTU

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pocket Sports Basketball, klasik kutu oyunlarıyla basketbolun bir arada olduğu bir masa oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Pocket Sports Basketball mobil oyunu, basketbol aksiyonları ile kutu oyunlarının harmanlandığı eğlenceli bir masa oyunudur.

Amerika Birleşik Devletleri’nde tıpkı Monopoly, Scrabble gibi kutu oyunu halinde oynanan ve son derecede popüler olan Pocket Sports Basketball oyununun ismi değiştirilmeksizin mobil oyun platformuna sunulmasıyla ortaya çıkan Pocket Sports Basketball mobil oyunu kutulu versiyonu kadar ilgiyle karşılandı.

Basketbol unsurlarını içinde bulunduran tek masa oyunu olarak değerlendirilen Pocket Sports Basketball, farklı bir tarz arayan oyuncuların gözdesi olabilir. Oyunun oynanışına gelecek olursak, klasik kutu oyunları gibi oyun aksiyonlarında zar atarak ilerliyorsunuz. Ancak zar sayısı bu oyunda biraz fazla çünkü her bir oyuncu mevkisi için ayrı renk zar bulunuyor. Yani oyun kurucu için bir renk, pivot için bir renk, kısa forvet için bir renk gibi.

Her pozisyon başlangıcında atak yapan takım zarı atarak başlıyor ve ilk hamleyi oyun kurucu yapıyor. Daha sonra atılan zarın üzerinde belirtilen yönergelerle oyunu şekillendiriyorsunuz. Sizin yapabileceğiniz sadece zarı atmak yani herhangi bir ekstra strateji gerektirmiyor ki zaten oyunu eğlenceli kılan da bu.

Ayrıca oyun Doğu ve Batı olmak üzere iki takım bulunuyor. Ancak mobil oyunda tüm NBA takımlarının isimlerini taşıyan takımlar bulunmakta. Tabi durum da mobil platfomda dijital bir oyun olmanın verdiği avantajlardan biri. Bir masa oyunu olan Pocket Sports Basketball’u AppStore’dan indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Basketball

    Pocket Basketball, Android cihazlarınız oynayarak eğlenebileceğiniz oldukça güzel ve başarılı bir basketbol atış oyunudur.
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • AE Basketball

    AE Basketball, küçük - büyük herkesin Android cihazında oynayabileceği ücretsiz bir basketbol oyunu.
  • Ballyhoop Basketball

    Ballyhoop Basketball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunu
  • Basketball Dudes Shots

    Basketball Dudes Shots eğlenceli bir basketbol oyunudur
  • Basketball Master

    Basketball Master, Android telefon ve tabletleriniz ile oynayabileceğiniz ücretsiz bir basketbol oyunudur.