Pocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,250 TOPLAM İNDİRME
7.42 MB DOSYA BOYUTU

Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.

Pocket, (Eski adıyla Read It Later) internetteki her türlü içeriği kaydedip, bu içeriklere tek bir yerden ulaşmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

Pocket hesabınıza aktardığınız içerikleri görüntülemek için internet bağlantınızın olması gerekmiyor. Pocket, günümüz bulut teknolojisini kullanıyor. Örneğin masaüstünüzde Pocket’a kaydettiğiniz bir video anında kullandığınız tüm cihazlara aktarılıyor. Böylelikle aynı hesabı kullanarak ister telefonunuzdan, ister tabletinizden, isterseniz de bilgisayarınızdan kaydettiğiniz videoyu (veya diğer içerikleri ) izleyebiliyorsunuz. Pocket’a kaydettiğiniz tüm içeriklerin reklamsız, sade bir şekilde gösterilmesi de uygulamayı öne çıkaran özelliklerden.

Not: Çevrimdışı çalışabilen bu uygulamaya Chrome Uygulama Başlatıcısı aracılığıyla masaüstünüzden hızlıca erişebilirsiniz.

Erkan Calp

Pocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,268 TOPLAM İNDİRME
4.5 MB DOSYA BOYUTU

Okuma listenizi kolayca oluşturarak çevrim dışı okumak için kaydederek Android cihazınızdan görüntüleyebilirsiniz.

İnternette tüm gün karşılaştığınız içerikleri saklayarak daha okunaklı halde size geri sunan Pocket (eski adıyla Read It Later) web eklentileri ve mobil uygulamalarıyla her yerden erişim sağlıyor.

Ücretsiz olarak hesap açarak erişebildiğiniz Pocket (eski adıyla Read It Later) video, resim ve metin içeriklerini ayrı görüntüleme şekillerinde size sunabiliyor. Kendi yer imleci ile içerikleri gördüğünüz anda hesabınıza atarak vakit buldukça geri dönüp okuyabilirsiniz. İnternette imlediğiniz yazıları kaydeden uygulama sayesinde içerikleri çevrimdışı okuma şansınız da var.

4.3.2 güncellemesi sonrasında:

  • Ayarlar kısmında performans iyileştirmeleri gerçekleştirildi.
  • Android 4.0 ve üstü işletim sistemi kullanıcılarında tam ekran modu için ekran tuşu getirildi.
  • Android tarzına yönelik tasarım iyileştirmeleri gerçekleşti.
  • Arayüzde ve tespit edilen diğer hatalar giderildi. 
Yeşim Halıcı

Pocket

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
24.5 MB DOSYA BOYUTU

Pocket sayesinde ilginizi çeken içerikleri kaydedebilir ve daha sonra internet bağlantınız olmasa bile erişebilirsiniz.

Pocket hem iOS hem de Android cihazlar için sunulmaktaydı. En nihayetinde yepyeni özellikler eklenerek güncellenen Pocket sayesinde ilginizi çeken fakat o an vaktiniz olmadığı için daha sonra okumak istediğiniz içerikleri saklayabilirsiniz.

Uygulama son derece kolay kullanım özellikleri sunmakta. Bu sayede tecrübesiz kullanıcılar dahi Pocket ile içerik kaydederken herhangi bir problem yaşamayacaktır. Pocket’ı kullanarak ilginizi çeken videoları, makaleleri, web sayfalarını, tarif sayfalarını saklayabilirsiniz. Geliştirilmiş ve optimize edilmiş arayüzü sayesinde sakladığınız sayfaları tam ekran olarak okuyabilirsiniz.

Bu tarz bir uygulamadan beklendiği gibi Pocket da sosyal medya desteği sunmakta. Hoşunuza giden içerikleri sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabilirsiniz.

Pocket her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da esktra özelliklere erişebilmek için ücretli versiyonu satın almak gerekiyor.

Emircan Erdoğan

Pocket

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
473 TOPLAM İNDİRME

İnternette gördüğünüz içerikleri daha okunaklı ve kullanışlı bir formatta sizin için saklayan Pocket (eski adıyla Read It Later) ile hiçbir detayı kaçırmayın.

İnternette tüm gün karşılaştığınız içerikleri saklayarak daha okunaklı halde size geri sunan Pocket (eski adıyla Read It Later) tarayıcı eklentileri ve mobil uygulamalarıyla her yerden erişim sağlıyor.

Ücretsiz olarak hesap açarak erişebildiğiniz Pocket video, resim ve metin içeriklerini ayrı görüntüleme şekillerinde size sunabiliyor. Kendi yer imleci ile içerikleri gördüğünüz anda hesabınıza atarak vakit buldukça geri dönüp okuyabilirsiniz.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Poki for Pocket

    Poki for Pocket, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda kullanılabilen en iyi Pocket istemcisi.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • CNET

    CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.