Podium Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,441 TOPLAM İNDİRME
15.6 MB DOSYA BOYUTU

Podium Free programı sayesinde bilgisayarınızdaki ses düzenleme işlemlerini kolayca ve ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Podium Free programı, bilgisayarında sık sık ses düzenleme işlemleri yapanlar için hazırlanmış ücretsiz bir program ve ses dosyalarının kolaylıkla birbirine eklenebilmesini sağlıyor. Böylece dilediğininiz miksleri hemen yaratabiliyor ve ardından farklı müzik formatlarında kaydedebiliyorsunuz.

Programın kolay ve basit yapısı sayesinde istediğiniz ses dosyalarını ya da parçaları kolayca program içerisine alabilir, ardından düzenleme işlemlerini yapabilirsiniz. Tüm eklediğiniz seslerin görsel olarak sunulmaları sayesinde değişiklikler yaptığınızda bunları hemen görmek de mümkün oluyor.

Seslerin çeşitli bölümlerini kopyalamak, kesmek ve yapıştırmak mümkün olduğu için hazırladığınız mikselerin her alanına müdahale edebiliyorsunuz. Eğer çok çekirdekli bir işlemciye sahipseniz, programın tüm çekirdekleri kullanabilme desteği sayesinde çok iyi bir performans artışı yakalamak da mümkün.

VST eklentilerini desteklemesi sayesinde daha önceden satın aldığınız ses ve efekt paketlerini de sorunsuzca kullanabilirsiniz. Her ne kadar bu ücretsiz sürüm bazı kısıtlamalar ile birlikte geçse de ses düzenleme işlerine ilk kez başlayanlar bu eksiklikleri farketmeyeceklerdir. Eğer daha profesyonel bir şekilde çalışmak isterseniz programın ücretli sürümüne de geçiş yapabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • Audio Editor Free

    Audio Editor Free, ses dosyalarınızı ücretsiz şekilde düzenlemenize olanak sağlayan başarılı bir ses dosyası düzenleme programıdır.
  • Mp3 Editor for Free

    Mp3 Editor for Free kullanıcıların kolaylıkla kullanabilmeleri için tasarlanmış, özellik açısından zengin bir ses düzenleme aracıdır.
  • Weeny Free Audio Cutter

    Bilgisayarınızda yüklü olan büyük ses dosyalarını parçalara ayırabilir ya da içerisinde bulunan bir bölümü kesip çıkartabilmenizi sağlayan ses düzenleme programıdır.
  • Wave Generator Free

    Wave Generator Free, farklı ses parametrelerini düzenleyerek WAV formatlı ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Cute Audio Mixer Free

    Cute Audio Mixer Free ile birden çok şarkıyı ses düzeylerini ayarlayarak birleştirerek kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.
  • Free MP3 Splitter

    Free MP3 Splitter, mp3 dosyalarının istediğiniz bölümlerini kesebileceğiniz ücretsiz bir ses kesme programıdır.
  • Audio Cutter Free

    Audio Cutter Free, ses dosyalarını kesip farklı formatlara dönüştürmenizi sağlayan hızlı ve ücretsiz bir araç.