Pokémon Sleep

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
185 MB DOSYA BOYUTU

Uykunuzda pokemonlar toplayabileceğiniz Pokémon Sleep APK, hem uykunuzu takip etmenize, hem de Pokémonlar toplamanıza olanak sağlıyor.

Uyuyarak pokemon toplayabildiğiniz Pokémon Sleep APK, uykunuzu takip ederek size birtakım puanlar ve ödüller veriyor. Bazı uyku saatlerine ulaştıkça, sizinle aynı uyku tipine sahip olan bir Pokémon ile ödüllendirileceksiniz. 

Aslında bu oyunda tek yapmanız gereken uyumanız. Uyku raporunuzu size sunan Pokémon Sleep'de, ne kadar fazla Snorlax puanınızı yükseltirseniz, o ölçüdeki pokemonlara sahip olacaksınız.

Lakin Pokémon Sleep'i kullanan kullanıcılar, oyunu oynarken ekranın açık kalması gibi zorunluluklar yüzünden, şikayetlerini şimdiden dile getirmiş gibi. İsterseniz gelin biraz da oyunun nasıl çalıştığına bakalım.

Pokémon Sleep APK İndir

Pokémon Sleep APK şu şekilde çalışır; Pokemon Sleep'i oynamak için, telefonunuzu açık halde ve aynı zamanda ekranı aşağıya bakacak şekilde koymanız gerekiyor. Telefonunuzu yastığınızın altına veya yatağınızın yanına koymalısınız. Eğer aşırı ısınmadan korkuyorsanız, yastık veya battaniyenizin altına koymamaya özen göstermelisiniz.

Ardından, sabah uyandığınızda ne kadar saat uyuduğunuza bağlı olarak, size bir puan verir. Elde ettiğiniz bu puanlar ile birlikte, istediğiniz bir Pokémon sahip olabilirsiniz. Oyun oynayıp pokemon toplarken, aynı zamanda da uyku raporunuzu takip edebilirsiniz.

Oyun

Uyuyarak Pokemon Toplamanızı Sağlayan Pokémon Sleep Rekor Kırıyor!

Oyun, her ne kadar sizi teşvik edici bir görünüm verse de, hiç de öyle olmadığını söyleyebilirim. Eğer altı saatlik bir uyku çektiyseniz, uygulama bunu daha da arttırmanız için bir teşvikte bulunmuyor. Evet, siz de bir pokemon hastasıysanız, Android ve iOS platformlarında bulunan Pokémon Sleep'i indirerek hem uykunuzu takip edip, hem de sevimli pokemonlara sahip olabilirsiniz.

Berkcan Aktürk

Pokémon Sleep

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
207.2 MB DOSYA BOYUTU

Uyku tipinize göre Pokemon topladığınız Pokémon Sleep'de, sahip olabileceğiniz tüm uyku tiplerini keşfedin.

Pokémon Sleep, Android ve iOS'da oynanabilen bir pokemon oyunudur. Aslında tam ifade edecek olursak: Pokémon GO oyunu nasıl yürümeyi oyunlaştırıyorsa, Pokémon Sleep'de uykuyu oyunlaştırıyor. Oynanışı inanılmaz derecede basit olan Pokémon Sleep, uykunuzu takip eder ve size bazı puanlar verir.

Aldığınız bu puanlarla, Snorlax'ınızı besler ve onlarla istediğiniz bir Pokémona sahip olma şansı yakalarsınız. Aslında bu uygulamada yapacağınız çok az şey bulunuyor. Aslında Pokémon Sleep'de, her uyku takip programı veya oyunu gibi çalışıyor. Hareketi algılamak ve izlemek için akıllı telefonunuzdaki ivme ölçerleri kullanan Pokémon Sleep, uyuduğunuzu bu sayede anlayabiliyor.

Pokémon Sleep İndir

Yatmadan önce telefonunuzu açın ve Pokémon Sleep'e girin. Yastığınızın altına veya bir örtünün altına değil, yanınıza bir yere ve aşağı bakacak şekilde koyuyorsunuz ve sonrasında unutuyorsunuz. Pokémon Sleep, uyandığınızda telefonunuzda bulununan sensörler sayesinde size bir geri bildirim gönderir.

Bu şema sayesinde size uygun bir Pokémon ile etkileşime girersiniz. Snorlax'ınıza gelen Pokémonları elinizde tutmak istiyorsanız, onları beslemelisiniz. Aksi takdirde sahip olduğunuz Pokémon, ait olduğu yere geri dönecektir.

Pokémon Sleep, tam tamına zararsız ve rekabet içermeyen bir oyundur. Çatışma, gerilim, beceri ve hatta oyunda daha iyi olmanın bir yol yok. Sadece uykunuzun nasıl olduğunu ölçen ve ona göre size Pokémonlarla geri bildirim veren bir etkileşimli uygulamadır. Siz de Pokémon Sleep indirip, uykunuzu daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pokemon GO

    Pokemon GO APK, Pokemon karakterlerini bularak ilerlediğiniz artırılmış gerçeklik oyunu.
  • Pokemon: Magikarp Jump

    Pokemon: Magikarp Jump, Pokemon severlerin oynamaktan keyif alacağı simülasyon oyunu.
  • Pokémon Café ReMix APK

    Kendi kafemizi kuracağımız Pokémon Café ReMix APK ücretsiz olarak yayınlandı.
  • Rain Rain Sleep Sounds

    Rain Rain Sleep Sounds uygulamasında dinleyeceğiniz seslerle rahatlayarak uykuya dalabilirsiniz.
  • Pokemon UNITE

    Pokemon UNITE, Pokemon ve League of Legends karışımı stratejik takım savaşı oyunu. Pokemon UNITE Android Google Play'de!
  • Pokémon Rumble Rush

    Pokémon Rumble Rush (Android) indir: Pokemon severler için yeni mobil oyun
  • Pokémon Café Mix

    Pokémon Café Mix Android Oyunu İndir: Pokemon Company'nin yeni oyunu
  • Relax Melodies P: Sleep & Yoga

    Android için Relax Melodies P: Sleep & Yoga uygulaması, kişiselleştirilebilen dinlenme ve uyku asistanı uygulamalar arasında en iyilerdendir.