Poker Extra

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Poker Extra, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.

Poker Extra, dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan pokeri oynayabileceğiniz bir kart oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, gerek arkadaşlarınız gerekse çevirimiçi oyuncularla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Bu tarz oyunlar belirli bir yaş kitlesine hitap ettiğinden çocuklara pek tavsiye etmiyorum. 

Kart oyunları kategorisinde dünya çapında en çok oynanan bir oyun söyle deseniz hiç düşünmeden poker cevabını veririm. Zira kart oyunlarının babası olarak bilinen pokerin ciddi bir oyuncu kitlesi var. Poker Extra'da dilediğiniz her yerde poker oynamanıza olanak tanıyan bir uygulama olmasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz mobil veriyle isterseniz de WiFi ile dilediğiniz yerden online poker oynayabiliyorsunuz. İlk yüklemede 60.000 hediye çip alacaksınız. Ayrıca dört saatte bir 10.000 hediye çip kazanacağınızı da belirteyim. Yani çipim bitti diye dert etmenize gerek yok, boş vakitlerinizi değerlendirmek isterseniz tam size göre bir oyun.

Arkadaşlarınızla ya da online oyuncularla karşılıklı Texas Holdem keyfi yaşamak isterseniz Poker Extra'yı ücretsiz indirebilirsiniz. İlk paragrafta dediğim gibi, oyun belirli bir yaş kitlesine hitap ediyor ve çocukların oynaması önerilmiyor. 

Gökhan Abay

Poker Extra

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
13.7 MB DOSYA BOYUTU

Poker Extra, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz ücretsiz ve çevirimiçi bir poker oyunudur.

Poker Extra, binlerce insanla aynı anda poker oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletleriniz ile oynayabileceğiniz oyunda, binlerce çip kazanıp arkadaşlarınızda keyifli vakit geçirebilirsiniz. 

Poker Extra oyununu ilk yüklediğinizde Facebook hesabınızla giriş yaparak üye olma derdinden kurtulmanız mümkün. Daha sonra gerçek bir Texas Holdem deneyimi sizi bekliyor olacak. Oyunu işe giderken/dönerken, boş vakitlerinizde, kısacası dilediğiniz her yerde çevirimiçi binlerce oyuncuyla poker oynayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınız ve o sırada oyunda olan kişilerle oyunun keyfi daha da artıyor diyebilirim. Ayrıca ilk girişte 60.000 çip ile başlıyorsunuz ve her dört saatte bir 10.000 çipte hediye olarak hesabınıza geliyor. 

Eğer mobil platformlarda iyi bir poker deneyimi yaşamak istiyorsanız Poker Extra'yı ücretsiz indirebilirsiniz. Oyun 18 yaş altı için pek uygun değil, dolayısıyla bu yaş kitlesinden büyük olanların oynamasını öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poker Türkiye

    Poker Türkiye, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kart oyunudur.
  • PokerStars Poker

    PokerStars Poker, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak poker oynayabileceğiniz başarılı bir online poker oyunu.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.
  • World Series of Poker

    World Series of Poker, profesyonel olarak online poker oynamak isteyenler için geliştirilen eğlenceli ve ücretsiz bir Android poker oyunu.
  • Appeak Poker

    Appeak Poker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak poker oynayıp eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir Texas Holdem Poker oyunu.
  • DH Texas Poker

    DH Texas Poker, DroidHen şirketinin geliştirmiş olduğu başarılı ve yeni bir Android poker oyunudur.
  • Poker Friends

    Poker Friends, açacağınız özel odalarda sadece davet ettiğiniz arkadaşlarınız ile poker oynama keyfi yaşayabilirsiniz.