Polterheist

x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME

Polterheist, doğaüstü olaylarla karşılacağınız bir soygun oyunudur

Polterheist ilginç hikayesiyle dikkat çeken bir korku oyunu.

Aslında bir soygun oyunu olarak düşünülebilecek bir oyun olan Polterheist'de bir hırsızın yerine geçiyoruz. Bu hırsız, ev sahipleri evde yokken geceleri evlere giriyor ve çaldığı eşyaları satarak para kazanıyor. Hedefinde ise şehirden uzakta olan, görgü tanıklarının ortaya çıkma ihtimalinin olmadığı yerlerde bulunan evler yer alıyor. Hırsızımızın son hedefinde ise yine bu profile uygun bir ev bulunmakta. Kansas'ta yer alan bu evin sahipleri, evlerine yeni taşınmışlardır. Hırsız kahramanımız ise daha önceden bu evi detaylı bir şekilde incelemiş ve içinde değerli eşyaların bulunduğunu öğrenmiştir. Fakat bilmediği şey, bu eve girmesiyle hayatının deişeceğidir.

Hırsız kahramanımız ev sahipleri evde yokken bu eve giriyor; evdeki eşyaların yerini bulmaya ve bu eşyaları aracına taşıyarak kaçırmaya çalışıyor. Fakat eve girdiğinde paranormal olaylar karşısına çıkıyor. Biz de hırsıza bu paranormal aktiviteyle başa çıkması için yardımcı oluyoruz.

Polterheist'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows XP işletim sistemi

- 2.4 GHz çift çekirdekli işlemci

- 1 GB RAM

- GeForce GTX 550 ekran kartı

- 1 GB boş depolama alanı

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de. 
  • Yakuza Kiwami

    Yakuza Kiwami ile eski oyun geri dönüyor. Bir yeniden yapım projesi olan bu oyun ile ilk Yakuza oyununu modern sistemlerde tekrar deneyimleyin.
  • Yakuza Kiwami 2

    Hikaye devam ediyor. Elden geçirilen Yakuza Kiwami 2 ile modern sistemlerde Yakuza oynamak artık çok daha keyifli.