Potential

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
0.9 MB DOSYA BOYUTU

Potential uygulamasını kullanarak Windows 8 ve 8.1 cihazlarınızın pil durumunu uzaktan kontrol edebilirsiniz.

Potential uygulaması, Windows 8 ve 8.1 işletim sistemlerini kullanan bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz bir Windows uygulaması olarak yayınlanmış durumda ve bu işletim sistemine sahip bilgisayarlar arasında batarya durumu, Wi-Fi ve Bluetooth durumu bilgilerinin senkronize edilerek kontrolüne yardımcı oluyor.

Ücretsiz olarak sunulan ve tüm işlevlerini hemen kullanmanıza izin veren basit yapısı ile denemeniz gereken uygulamalardan birisi haline gelebilen Potential, hiç zorlanmadan uzaktaki cihazlarınızın bataryası bitmeye yaklaştığında haberdar olmanızı sağlıyor ve dilerseniz Wi-Fi yahut Bluetooth bağlantısının kesilebilmesine imkan tanıyor.

Eğer uzaktan bağlandığınız cihazlarınızda çok pil tüketen uygulamalar açıksa ve bunları kapatmanız gerekiyorsa yine gereken işlevleri barındırması sayesinde Potential'ın oldukça kaliteli bir yardımcı haline geldiğini söyleyebilirim.

Her ne kadar potansiyeli yüksek bir uygulama olsa da henüz tam sürümünün yayınlanmamış olması nedeniyle gelecek sürümlerde çok daha fazla özelliğin uygulama içerisinde yer alacağına inanıyorum. Tabii ki senkronizasyon işlemlerinin tamamlanabilmesi için uzaktaki cihazların da internete bağlı olması gerekiyor. Eğer Wireless bağlantıyı uzaktan keserseniz bir daha bağlanamayacağınızı da dikkate almanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Potential

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME

Potential uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın batarya tüketimini uzaktan gözlemleyebilirsiniz.

Potential uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz ve ilginizi çekebilecek ilginç uygulamalar arasında yer alıyor. Zira cihazlarınız arasında bir bağlantı kuran uygulama, bu cihazlardaki bazı önemli şeyleri sizlere hatırlatıyor ve unutkanlıkların önüne geçmenizi sağlıyor. Bunların neler olduğunu merak ettiğinize eminim, dilerseniz hemen uygulamanın ilginç özelliklerine giriş yapalım.

Uygulamayı tüm Android cihazlarınıza kurduktan sonra, bu cihazlarda bataryanın azalması durumunda hemen bundan haberdar olabilir, böylece diğer cihazlarınız yanınızda olmasa bile hangi halde oldukları hakkında fikir edinebilirsiniz. Ayrıca uzaktan Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısının kesilmesi gibi işlemlerin gerçekleştirilmesine de olanak tanıyor.

Eğer çok pil harcayan uygulamaları diğer cihazlarınızda açık unuttuysanız bunları uzaktan kapatma şansınız da mevcut. Uygulamayı verimli bir şekilde kullandığınızda tüm Android cihazlarınızdan diğer cihazlarınızın durumlarını kontrol edebilir hale geleceksiniz ve bu sayede beklenmeyen durumlarla karşılaşma ihtimali de düşecektir.

Uygulamanın henüz resmi tam sürüm versiyonunun yayınlanmış olmaması nedeniyle oldukça yoğun bir geliştirme süreci içerisinde olduğu üreticisi tarafından belirtiliyor. Bu nedenle gelecek günlerde çok daha fazla özellik bizlerle buluşacaktır. Ancak şimdilik sahip olduğu özelliklerin bile kullanıcılara gerekli uyarılar konusunda yardımcı olacağı kesin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avast GrimeFighter

    Avast GrimeFighter, Windows sistemli bilgisayarınızın ilk günkü performasına kavuşmasına yardımcı olan bir sistem bakım, optimizasyon aracı.
  • PerformanceTest

    Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Glary Utilities

    Bilgisayarınızda belli bir kullanım sürecinden sonra gereken optmizasyon işlemlerini kolaylıkla yapabilme imkanı sağlayan ücretsiz bir sistem bakım aracı.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • SmartClose

    SmartClose programı bilgisayarınızda çalışan tüm programları kapatmak istediğinizde size yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı.
  • Norton Utilities

    Norton Utilities, bilgisayarınızın ilk günkü gibi çalışmasına yardımcı olan tüm araçları içeren bir optimizasyon programıdır.
  • Remo MORE

    Remo MORE oldukça zengin özelliğe sahip bir bilgisayar bakım aracıdır
  • HARDiNFO

    HARDiNFO, bilgisayarınız üzerinde yer alan donanımlarla ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğiniz ücretsiz bir programdır.