Power Media Player

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
573 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Power Media Player, Android işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışan bir tür medya oynatıcıdır.

Power Media Player, Android telefon ve tabletlerde çalışan bir medya oynatıcıdır.

Power Media Player, bir süredir PowerDVD Mobile ismiyle hizmet veren mobil uygulamanın yeni sürümü. Uygulamayla birlikte telefonunuzdaki bütün medya ögelerini tek bir ekran üzerinden görmeniz ve oynatmanız mümkün. Uygulamaya giriş yaptığınızda karşınızda fotoğraf, video ve müziklerinizi gösteren başlıkları bulunuyor. Tüm bu başlıklara tek tek girerek, isterseniz fotoğraf görüntülüyor, video oynatıyor yada müzik dinleyebiliyorsunuz.

Bunlarla birlikte uygulamanın masaüstünde kullanılmaya uzun yıllardır devam edilen PowerDVD isimli uygulama ile bağlantısı da mevcut. Bilgisayarınız ve mobil cihazınız üzerinden aynı kullanıcı ismiyle giriş yaparsanız, iki taraftaki dosyalarınızı da görebiliyor ve birbirleri arasında kolayca aktarım yapabiliyorsunuz. Bununla birlikte bilgisayar uygulaması üzerinden yeni fotoğraf ve video albümleri oluşturabildiğiniz gibi müzik listelerinizi de bilgisayarınızdan rahatlıkla ayarlayarak, mobil cihazınızda görüntüleyebiliyorsunuz.

Ramazan Tugay Kahraman

Power Media Player

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
31.4 MB DOSYA BOYUTU

Power Media Player, iOS platformunda kullanılabilen ve bütün medya türlerini bir arada gösterip oynatabilen bir uygulamadır.

Power Media Player, iPhone ve iPad'lerde bütün türleri oynatabilen bir medya oynatıcıdır. 

Eski ismiyle PowerDVD Mobile, uzun süredir masaüstünde hizmet veren bir yazılımın mobil tarafını teşkil ediyor. Ayrıca bilgisayarlarınızda kullandığınız PowerDVD uygulamasıyle entegre olarak çalışan Power Media Player, masaüstü ve mobil arasında kolayca dosya aktarımı gibi konularda da yardımcı olurken, temelde bir medya oynatma uygulaması olarak karşımızda duruyor. Uygulamaya girdiğinizde fotoğraf, video ve müziklerinizi tek bir ekran üzerinden görebiliyorsunuz. Yine bu uygulama sayesinde hiç zorlanmadan aynı ekran üzerinde tüm bunları görüntüleme ve oynatma şansına sahip oluyorsunuz.

Masaüstü uygulamasıyla birlikte eş zamanlı olarak çalışması sebebiyle Power Media Player üzerinde oynatacağınız müzik listelerini yada oluşturmak istediğiniz albümleri, masaüstü uygulamasından yapabiliyor ve direkt olarak mobil uygulamaya aktarabiliyorsunuz. Bununla birlikte iki farklı yer arasında yani mobil ve masaüstü arasında dosya alıp gönderme işlemeni de rahatça gerçekleştirebiliyor ve dosyalarınızı rahatlıkla bu iki platform arasında taşıyabiliyorsunuz. 

Oldukça başarılı bir medya oynatma uygulaması olan Power Media Player, bütün içeriğini tek bir yerde görmek isteyenler için biçilmiş kaftan. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VLC Media Player

    VLC for Android popüler medya oynatıcının Android versiyonudur
  • Wifi Remote Play

    Wifi Remote Play, Klasik Media Player ve VLC gibi popüler medya oynatıcıları uzaktan yönetebileceğiniz yararlı bir Android kumanda uygulaması.
  • Power Cam

    Power Cam uygulaması ile Android cihazlarınızda fotoğraf çekebilir ve bu fotoğrafları hemen düzenleyebilirsiniz.
  • Flash Media Player(FLV-AVI-RM)

    Android İçin Flash Media Player sayesinde Android cihazınızda filmleri ve normal videoları oynatabilirsiniz.
  • BBC Media Player

    BBC Media Player, Android cihazlarınız üzerinde videolar izlemenizi ve şarkılar dinlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir medya oynatıcıdır.
  • Archos Video Player

    Archos Video Player mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir medya oynatıcıdır
  • Mobo Video Player

    Mobo Video Player ile mobil cihazınız üzerinden video izlemenin keyfini çıkarın.
  • Video Player HD

    Video Player HD uygulaması Android cihazlarınızda tüm video formatlarını izlemenize imkan sağlıyor.