Power2Go

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26,081 TOPLAM İNDİRME
377 MB DOSYA BOYUTU

Power2Go tüm veri, resim, müzik ve video dosyalarınızı, CD/DVD/Blu-ray disklere yazmanıza yarayan gelişmiş bir araçtır.

Power2Go 8 tüm medya dosyalarınızı herhangi bir diske kopyalamanız için gereken tüm araçları size sunan gelişmiş bir CD/DVD/Blu-ray yazıcıdır. Sadece bir disk yazıcı olmanın dışında yeni eklenen sanal sürücü oluşturma, müzik kopyalama, düzenleme, format dönüştürme özellikleriyle de göz doldurmaktadır. Ayrıca yenilenen arayüzü ve sürükle-bırak yöntemi sayesinde yazdırma işlemlerinizi çok daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Gelişmiş güvenliği ve güvenlik özellikleriyle birlikte yüklenen Power2Go aynı zamanda sistem kurtarma diskleri oluşturmanıza izin verir. Böylelikle bilgisayarınızın herhangi bir şekilde sorun yaşaması durumunda kolaylıkla geri yükleme yaparak sisteminizi kurtarabilirsiniz. 256-bit disk şifreleme sayesinde tüm değerli verilerinizi kolayca koruyabilirsiniz.

Hazır şablonlar ile DVD menüleri hazırlayabileceğiniz gibi, fotoğraflarınızı interaktif fotoğraf slayt gösterileri şeklinde CD'lere yazdırabilirsiniz. Böylece unutulmaz anlarınızı çok daha şık bir şekilde insanlarla paylaşabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • FreeStar CD Burner Software

    FreeStar CD Burner Software CD yazma işlemleriniz için kullanabileceğiniz basit bir yazılımdır.
  • CD to WMA MP3 Ripper

    CD to WMA MP3 Ripper, müzik CD'leri üzerinde yer alan şarkıları bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • EZ CD Audio Converter

    EZ CD Audio Converter ile müzik dosyalarınızla ilgili her tür format dönüştürme, müzik cd'si kaydetme vb. işlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.