Power8

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,146 TOPLAM İNDİRME
0.57 MB DOSYA BOYUTU

Power8 sayesinde Windows 8 işletim sisteminize kolayca başlat butonunu geri getirebilir ve kullanabilirsiniz.

Windows 8’in beraberinde getirdiği onca yenilik çok daha hızlı, güvenli ve kolay bir Windows kullanma deneyimini bize sunuyor ancak bu değişikliklerin tümü kullanıcılar tarafından benimsenmiş değil ve bunların içerisinde en önemlisi belki de başlat menüsünün yokluğu. Başlat tuşunun yerini alan yeni Başlangıç Ekranı her ne kadar uygulamalar için ideal olsa da standart Windows programları için de bir o kadar kullanışsız durumda.

Power8 programı ufak ancak bu sıkıntı verici duruma çare olabilecek uygulamalardan bir tanesi. Windows 8 bilgisayarınıza Başlat butonunu geri getirmek için hazırlanmış olan program aynı zamanda ekran koruyucuyu devreye sokma, bilgisayarı kilitleme, yeniden başlatma veya kapatma gibi faydalı özelliklere de sahip.

Kurduğunuz programlara kolayca ulaşmanıza yardımcı olan Power8 en sık kullandığınız programları her zaman üstlerde tutarak çok daha kolay erişmenizi sağlıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.