PowerPoint to MPG Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
38,978 TOPLAM İNDİRME
9.39 MB DOSYA BOYUTU

Office programlarıyla hazırladığınız PowerPoint uygulamalarını kullanmakta zorlanıyorsanız veya gittiğiniz biryerde oynatacak program bulamıyorsanız bu program ile dönüştürme yapabilir istediğiniz oynatıcıda oynatabilirsiniz.

PowerPoint programıyla hazırladığımız sunumları genellikle office programların yardımıyla açarız ve değişiklikler yaparız.Fakat her gittiğimiz ortamda aynı özelliklerde bilgisayar yoktur.Bu durumda istediklerimizi yapamaz sunumlarımızı paylaşamayız.İşte bu program sayesinde PowerPoint sunumlarınızı MPG formatına çevirebilir basit bir oynatıcıda izleyebilirsiniz.

Programın kullanımı gayet basittir.Sunumlarınızı tam ve hatasız çevirir.Çevirmede herhangi bir ses veya görüntü bozulması olmaz.İsterseniz sunumlarınızı Dvd'ye bile yazdırabilirsiniz.

Program Office 2007'e kadar olan tüm sürümlerdeki çalışmaları destekler.

Fatih Tokgöz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subtitle To Video Converter

    Subtitle To Video Converter istediğiniz AVI, MPG, MKV, ASF formatındaki videolarınıza kolay bir şekilde altyazı eklemenizi sağlayan bir video aracıdır.
  • Freez Flv to AVI/MPEG/WMV Converter

    YouTube, Google Video gibi video sitelerindeki videoları MPG, AVI veya WMV formatına çevirmek için ücretsiz bir program.
  • Fast RM FLV MP4 MKV AVI MPG WMV Converter

    Fast RM FLV MP4 MKV AVI MPG WMV Converter, videolarınızı dönüştürmek için kullanabileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • FreeStar 3GP Converter

    FreeStar 3GP Converter, AVI, WMV, VOB, RM, FLV ve MPG gibi çeşitli formatlardaki video dosyalarını 3GP ya da 3G2 formatlarına dönüştüren bir yazılımdır.
  • Pazera Free PSP Video Converter

    Pazera Free PSP Video Converter AVI, DivX, XviD, MPEG, MPG gibi en popüler video formatlarını Sony PSP ile uyumlu MP4 (H.264, PSP-MP4) formatına dönüştüren ücretsiz bir dönüştürücüdür.
  • Adusoft PSP Video Converter

    Divx, xvid, avi, wmv, asf, mpg, mpeg, vob, mov, qt, vcd, svcd, rm gibi birçok formattan Sony Playstation MP4 formatına dönüşüm yapabilirsiniz.
  • 3GP to MP3 Converter

    3GP to MP3 Converter, mobil video formatı 3GP'yi MP3 formatına kolayca ve hızlı olarak dönüştürmenizi sağlayan bir ücretsiz format dönüştürme programıdır.
  • WinX Free AVI to WMV Converter

    WinX Free AVI to WMV Converter ücretsiz bir video format dönüştürme programıdır