Prevent Recovery

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
579 TOPLAM İNDİRME

Prevent Recovery, Windows PC kullanıcıları için güvenli disk silme programı.

Prevent Recovery, sabit diskinizdeki tüm verileri dosya kurtarma programları ile geri getirilemeyecek şekilde silen ücretsiz bir Windows programı. Eskiyen bilgisayarınızı sabit sürücüsü ile birlikte satma düşünceniz varsa, öncelikle bu programı indirip silme işlemi uygulamanızı öneririm.

Bildiğiniz üzere Windows işletim sisteminde bir dosya veya klasörü sildiğiniz vakit sadece gözünüzün önünden kaldırılır. Herhangi bir ücretsiz indirilebilen dosya kurtarma programı kullanarak - uzun süreli bir tarama işleminin ardından da olsa - geri getirilebilir silindiğini düşündüğünüz veriler. Prevent Recovery, sabit sürücüdeki verileri geri dönüşümsüz silmek isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş bir program.

Ücretsiz indirebileceğiniz programla sürücünüzdeki tüm verileri (silinmesini istediğiniz veri türünü ve verilerin bulunduğu sürücüyü seçebiliyorsunuz) tek bir tıkla komple silebiliyorsunuz. Program üst üste yazma işlemi uygulayarak silmeyi gerçekleştiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Disk Space Recovery Wizard v.7.0

    Disk Space Recovery Wizard programı ile harddiskinizde boş alanı arttırabilirsiniz.
  • RAR Recovery Toolbox v1.1

    RAR Recovery Toolbox,rar arşivlerindeki hasarlı veriyi düzeltir.
  • Max Data Recovery 1.65

    Belge Kurtarma
  • Mitec - Windows Registry Recovery

    Regedit koruma ve kurtarma yazılımı.
  • Smart Partition Recovery

    Bilgisayarınızdaki sabit disk bölümlerinizde kaybolmuş ya da silinmiş dosyalar varsa bunları geri getirmek için bu programı kullanın.
  • Zip Recovery Toolbox v1.0

    ZIP'li dosyalardaki bozuk,hasarlı veriyi düzeltir.
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı
  • CD Recovery Toolbox

    Çizilmiş, bozulmuş ya da okunamayan optik medyalardan dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Kolay ve kullanışlı bir ara yüze sahip yazılım sayesinde CD, DVD, HD DVD, Blu-Ray gibi optik medyalardan dosya kurtarma yapabiliyorsunuz.