Prime World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,414 TOPLAM İNDİRME
11.2 MB DOSYA BOYUTU

Prime World internet üzerinden diğer oyuncularla birlikte çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz stratejik bir savaş oyunudur.

Prime World alışık olduğumuz tipteki strateji oyunlarını bir kenara itiyor ve yeni bir stil ile online oyun severlere merhaba diyor. Prime World bir çok önemli ödül kazanmayı başarmış bir Nival yapımı ve E3 2011 fuarında IGN’den E3’ün en iyileri ödülüne layık görülmüş bir strateji oyunu.

Dünya oyun sektörü için en önemli şirketlerden birisi olan IGN’den böylesi bir ödül kazanması oyunun ne denli başarılı olduğunun en büyük kanıtıdır. Sadece bununla da değil ayrıca Gamescom’da da boy gösteren Prime World, GamingXP’den de ödül almayı başardı ve daha bunun gibi birçok dalda ödüle layık görülen oyun alanında ki diğer yapımlara göre farklı olmasıyla dikkat çekiyor.

MMORTS ve MMORPG türlerinin bir birleşimi olan Prime World diğer gerçek zamanlı strateji oyunlarının aksine sadece kuşbakışı bir açıyı bize sunmuyor, Prime World ile oyunda inşa ettiğiniz şehriniz içinde dolaşabilir ve üçüncü şahıs gözünden oyunu oynayabilirsiniz.

Yani sadece kuşbakışı olarak oynayabileceğimiz strateji oyunun yanı sıra aynı zamanda başarılı bir üçüncü şahıs gözünden RPG oyunu olan Prime World tamamen ücretsiz indirilip oynayabilen bir online oyun.

Valve’ın başarılı yapımı Dota’dan esinlenerek yapımı başlayan Prime World gün geçtikçe gördüğü ilgi ile kendine has özgün bir yapım olmayı başardı ancak yine de herşeye rağmen oyunda Dota esintileri görmek kaçınılmaz bir durum.

Jenerasyon olarak, atmosfer olarak ve getirdiği yeniliklerle kaliteli bir yapım olan Prime World adından daha çok bahsettirecek gibi. Devasa online dünyası, multiplayer mücadeleler, arena oturumları, kahraman kiralama, şehir kurma gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran oyunu hemen ücretsiz olarak indirebilir ve sisteminize kurup oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Castles

    World of Castles bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Old World

    Old World kaliteli grafikleri ve zengin içeriği ile Windows oyuncularına rekabet dolu bir atmosfer sunacak.
  • World at Arms

    World at Arms gerçekçi bir savaş simülasyonudur
  • World of Warships

    World of Warships, savaş oyunları oynamaktan keyif alan bilgisayar oyuncularını memnun edecek heyecanlı ve aksiyon dolu bir savaş oyunu.
  • Worms World Party Demo

    Worms World Party Demo bağımlılık yaratan efsane oyunun ilk halkası olarak bilgisayarlar üzerinde oynanıyor.
  • World In Conflict Demo

    Soğuk savaş tam bitti derken yine başlıyor. Ve siz kendi ülkenizi düşmanlardan kurtarmaya çalışıyorsunuz. Son teknoloji ile süslenmiş bu güzel savaş oyunu ile oldukça iyi zaman geçireceksiniz. DirectX10 teknolojisi ile de gerçekten sava
  • Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video Türkiye içerikleri (orijinal diziler ve filmler) günden güne artıyor. Amazon Prime üyelik alın, en iyi filmleri ve dizileri kaçırmayın!
  • World of Tanks Blitz

    World of Tanks Blitz, Windows 10 cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online ve Türkçe tank savaşı oyunu.