Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,718 TOPLAM İNDİRME
9.16 MB DOSYA BOYUTU

Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama, dünyaca popüler oyunlardan biri olan Prince of Persia'nın 3. versiyonu The Two Thrones'u Türkçe dil desteği ile oynayabilmeniz için hazırlanan yamadır.

Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama, Prince of Persia serisinin 3. oyunu olan The Two Thrones'u Türkçe olarak çok daha heyecanlı ve anlayarak oynayabilmeniz için OyunÇEviri ekibi tarafından hazırlanan ücretsiz yamadır.

Oynadığımız oyunların neredeyse tamamı İngilizce fakat İngilizce bilgisi yeterli seviyede olmayan oyuncular, oyunun verdiği görevleri gelişi güzel anlayıp yapmaya çalışarak oyunun ana hikayesini anlamadan oyunları bitirebiliyor. Kişisel olarak büyük önem verdiğim oyun hikayelerini anlayabilmeniz ve oyunda ne için uğraştığınızı bilmenizi sağlayacak bu yama sayesinde Prince of Persia The Two Thrones'u tamamen Türkçe oynayabilirsiniz.

Yama ile birlikte oyunun tüm menü, görev ve diyalogları Türkçe olmaktadır. Bu sayede oyunda geçen tüm konuşma ve metinleri anlayabilirsiniz. Popüler aksiyon oyunlarından bir tanesi olan Prince of Persia'yı kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Kurulum:

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz kurulum dosyasını çalıştırarak Türkçe dil paketinin yüklenmesini kolayca sağlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Prince of Persia The Sands Of Time Türkçe Yama

    Prince of Persia The Sands of Time'ı tamamen Türkçe oynamanızı sağlayacak Türkçe dil paketidir ve ücretsiz olarak indirilebilir.
  • Prince of Persia 2008 Türkçe Yama

    Prince of Persia 2008 Türkçe Yama, dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Prince of Persia'nın 4. oyunu olan 2008'in Türkçe yamasıdır.
  • Prince of Persia Warrior Within Türkçe Yama

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu yama paketi ile Prince of Persia: Warrior Within ile oyundaki konuşmaları Türkçe'ye çevirebilirsiniz.
  • Call of Cthulhu: Dark Corners of The Earth Türkçe Yama

    Call of Cthulhu: Dark Corners of The Earth Türkçe dil yaması sayesinde oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz.
  • Microsoft Age of Mythology : The Titans Expansion Türkçe Yama

    Microsoft® Age of Mythology®: The Titans Expansion Türkçe yamasıdır.
  • The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Türkçe Yama

    The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition için hazırlanan OyunÇeviri Türkçe yaması ile oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.
  • Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama

    Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama, Dreamfall oyunu için OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake

    Prince Of Persia: The Sands Of Time Remake Steam yerine Epic Games'de! Serinin popüler oyunu Ubisoft tarafından yeniden canlandırıldı.