ProduKey

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
139,484 TOPLAM İNDİRME
0.06 MB DOSYA BOYUTU

ProduKey, bilgisayarınızda yüklü programların ürün anahtarlarını gösteren ve kaydetme imkanı tanıyan bir programdır.

ProduKey, bilgisayarınızda yüklü programların ürün anahtarlarını gösteren bir programdır. Oldukça basit ve açık bir arayüze sahip olan programı açtığınızda, çok hızlı ve otomatik şekilde kurulu uygulamalarınızı tarar ve sadece birkaç saniye içerisinde ürün anahtarlarını görüntüler.

Windows ve Office Key (Lisans Anahtarı) öğrenmek için ProduKey mükemmel bir çözüm sunuyor!

Programın ana penceresinde uygulamalarınızla ilgili gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. (Ürün adı, ürün kimliği, ürün anahtarı, kurulum klasörü, servis paketi, bilgisayar adı ve düzenlendiği tarih gibi) Sisteminide kurulu programların, Windows işletim sisteminin, (Windows 8'i destekler) Office programının (Microsoft Office 2013'ü destekler) lisans bilgilerini .txt, .csv., .html formatında ister tek tek isterseniz de seçerek kaydedebilirsiniz.

ProduKey kurulumsuzdur. Zipli dosyadaki “ProduKey.exe” dosyasına çift tıklayarak programı kullanmaya başlayabilirsiniz. http://www.nirsoft.net/utils/trans/produkey_turkish.zip adresinden Türkçe dil dosyasını indirip, zipli dosyanın içerisine atarak programı Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IObit Uninstaller

    IObit Uninstaller, program kaldırma aracıdır. Lisans kodu gerekmeksizin ücretsiz olarak Windows 10 PC'nizdeki istenmeyen yazılımları kolayca kaldırabilirsiniz.
  • SerialSafe

    SerialSafe, programlarınızın lisans, indirme bağlantıları, kurulum dosyalarını şifreleyerek saklayabileceğiniz bir program.
  • Office Key Remover

    Office Key Remover ile kolayca Microsoft Office için lisans anahtarınızı değiştirebilirsiniz.
  • Game Product Key Finder

    Game Product Key Finder, bilgisayarınızdaki oyunların lisans bilgilerini gösteren ufak boyutlu bir uygulamadır.
  • Belarc Advisor

    Bilgisayarınızda bulunan programların bilgilerine, seri numarasına, işletim sisteminizin özelliklerine, programların güncellenme tarihleri ve lisans tarihleri gibi bilgilere kolaylıkla ulaşabileceğiniz profesyonel bir program.
  • System Nucleus

    Windows işletim sisteminin ulaşılması zor onlarca aracını pratik ve kullanışlı bir arayüzde bir araya getiren System Nucleus yönetim, optimizasyon, raporlama, onarım, yedekleme işlemleri için kullanılabilen ücretsiz bir program.
  • Enhanced Windows Backup

    Microsoft uzun süreden beri işletim sistemlerinde bir yedekleme aracı sunuyor.Fakat bu yazılımlar bazı yazılımlar kadar kullanıcı dostu değil.Bunu fark eden bir yazılım geliştiricis Windows Backup'ın daha kullanışlı bir sürümünü pro
  • MiniTool ShadowMaker Free

    Verilerinizi güvende tutmak adına profesyonel yedekleme çözümü.